ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το γήπεδο που θα «στεγάσει τα όνειρα» των ακαδημιών του ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Αυτή θα είναι η νέα έδρα των ακαδημιών του ΠΑΣ Λαμία... Το γήπεδο της Ροδίτσας θα φιλοξενήσει φέτος τις ομάδες Κ17 και Κ19 των «κυανόλευκων».

Αλλάζουν σελίδα οι ακαδημίες του ΠΑΣ Λαμία…

Μετά από την περσινή παράξενη σεζόν, όπου οι άνθρωποι των Ακαδημιών, την χαρακτήρισαν διδακτική, οι ομάδες Κ17 και Κ19 του ΠΑΣ Λαμία θα αγωνίζονται πλέον στο γήπεδο της Ροδίτσας.

Την αποκάλυψη για το νέο γήπεδο των ακαδημιών, είχε κάνει ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Λαμιέων, Παναγιώτης Φώσκολος, στην εκπομπή του Ράδιο Λαμία, «Τρίο Μπελκάντο».

Έτσι, μετά από το Ενωσιακό γήπεδο στο Φραντζή και την λάθος επιλογή του Λιανοκλαδίου πέρυσι, ήρθε η απόφαση να «μετακομίσουν» οι ομάδες στο γήπεδο της Ροδίτσας.

Την περασμένη Παρασκευή, άνθρωποι του Δήμου βρέθηκαν στο γήπεδο, όπου πραγματοποίησαν εργασίες καλλωπισμού. Το γήπεδο χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά, καθώς τόσο ο αγωνιστικός όσο και ο περιβάλλοντας χώρος είχε αφεθεί.

Το απόγευμα της Τρίτης, αναμένεται η πρώτη συγκέντρωση της Κ-17 της Λαμίας στο νέο της σπίτι, το οποίο, μαζί με το γήπεδο του Λιανοκλαδίου θα δηλωθούν ως οι δύο έδρες των κυανόλευκων τη νέα σεζόν….

Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Νίκος Μώκος

Δείτε φωτορεπορτάζ από το γήπεδο:

Διαβάστε επίσης

Back to top button