Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Tην Τετάρτη συζητούν στην ΕΠΟ για την τροπολογία Βασιλειάδη

Την ερχόμενη Παρασκευή λήγει η προθεσμία της ΕΠΟ προκειμένου να καταθέσει τις προτάσεις της επί της τροπολογίας του υφυπουργού Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη, για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Για το θέμα αυτό θα συνεδριάσει μεθαύριο η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, που αποτελείται από μέλη της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας, εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας και τον πρόεδρο της Football League.

Yπενθυμίζεται ότι ομάδες της Σούπερ Λίγκας επισκέφτηκαν τον Γ. Βασιλειάδη και του ζήτησαν να μην μειωθεί από 16 σε 14 ο αριθμός των ομάδων της κατηγορίας, χωρίς να «διαταραχθεί» το συμβόλαιο της ΕΡΤ με τις επτά ΠΑΕ της κατηγορίας, εισπράττοντας αρνητική απάντηση.

Όσον αφορά στην ΕΠΟ, υπάρχει σκεπτικισμός για το κατά ποσό η Football League πρέπει να παραμείνει επαγγελματική κατηγορία, όπως προβλέπεται στην τροπολογία, ενώ αναμένεται να διατυπωθεί η άρνησή της να δημιουργηθεί Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών σε κάθε Λίγκα, ενώ σήμερα υπάρχει μία και λειτουργεί στην Ομοσπονδία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button