Άλλα αθλήματαΠόλο

Σε καραντίνα η εθνική πόλο της Κροατίας

Σε καραντίνα βρίσκονται όλα τα μέλη της εθνικής Ανδρών πόλο της Κροατίας, καθώς ανιχνεύθηκε θετικό δείγμα στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, θετικός βρέθηκε ο Κροάτης διεθνής Άντε Βουκίσεβιτς, μετά από τεστ στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες στη «Χρβάτσκα», στο προπονητικό κέντρο, στο νησί της Κόρτσουλα, όπου έκαναν την προετοιμασία τους οι Κροάτες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Βουκίσεβις κόλλησε τον ιό ερχόμενος σε επαφή με άτομα εκτός της εθνικής Κροατίας, τα οποία είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Οι προπονήσεις της εθνικής πόλο της Κροατίας διακόπηκαν αμέσως μετά την ανίχνευση του θετικού δείγματος, ενώ σε καραντίνα τέθηκαν όλα τα μέλη της, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Κροατικής Επιδημιολογικής Υπηρεσίας και του διευθυντή του Κροατικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, Κρούνοσλαβ Τσάπακ.

Σε δηλώσεις του, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Κροατίας, Ίβιτσα Τούτσακ, διέψευσε κατηγορηματικά πως οι Κροάτες διεθνείς είχαν πάει σε πάρτι γενεθλίων στις 6 Αυγούστου στην πόλη Κόρτσουλα, όπου βρίσκεται το προπονητικό κέντρο. Ο Τούτσακ εξήγησε πως η Εθνική συγκεντρώθηκε τρεις ημέρες αργότερα στο νησί Κόρτσουλα και συγκεκριμένα το απόγευμα της 9ης Αυγούστου.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button