ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η Λαμία του Πετράκη… έτσι όπως την περιμέναμε!

Ένας ΠΑΣ Λαμία που θα πιέζει, θα κρατά μπάλα και θα προσπαθεί να δημιουργήσει παιχνίδι!

Όπως καλά είχαμε σημειώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, φέτος θα δούμε έναν διαφορετικά στημένο ΠΑΣ Λαμία εντός αγωνιστικού χώρου.

Μπορεί ο Γιώργος Πετράκης, στα παιχνίδια που έδωσε με τη Λαμία στα play out να ακολούθησε τις τακτικές των προηγούμενων προπονητών, όμως στο φιλικό με τον Παναιτωλικό είδαμε την πρώτη και σημαντική αλλαγή.

Και η αλλαγή αυτή είναι στην τακτική!

Ο Έλληνας προπονητής παρέταξε τη Λαμία σε σύστημα 4-4-2! Είδαμε τον ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο να παίζει με Επασί στο τέρμα, δεξιά τον Προβυδάκη, αριστερά τον Μπάχανακ, ενώ στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Αντέτζο και Τζανετόπουλος!

Το κλασσικό αμυντικό χαφ «χάθηκε» πλέον από τη Λαμία καθώς πλέον έχουμε δύο 8άρια, το ένα πιο αμυντικογενές ενώ ο δεύτερος παίζει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο! Στο πρώτο 45λεπτο, είδαμε τον Τρούμπουλο και τον Μπουλούλη να παίρνουν θέση στο κέντρο, ενώ στα άκρα αγωνίστηκαν ο Μπλάνκο αριστερά και ο Βασιλόγιαννης δεξιά!

Στην κορυφή, έπαιξαν οι Καραμάνος και Κωστίκας, με τον δεύτερο να παίζει ελάχιστα πιο πίσω, ως «ψευτοεννιάρι» αποδίδοντας εξαιρετικά!

Με την ίδια τακτική εμφανίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Λαμία, όμως με αλλαγή προσώπων! Η πίεση ψηλά είναι ένα σημείο που φαίνεται πως έχει δουλέψει αρκετά ο Πετράκης με τους παίκτες του, ενώ η κατοχή της μπάλας και το παιχνίδι από τα άκρα φαίνεται πως θα το προτιμήσουν περισσότερο φέτος.

Θετικά τα πρώτα μηνύματα από τη Λαμία, η οποία παρόλο αυτά εκτός από χρόνο και δουλειά… θέλει και ποιότητα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button