ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θετικά μηνύματα από Προβυδάκη και Σαραμαντά!(pics)

Στο φιλικό του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό είδαμε για πρώτη φορά τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα των «κυανόλευκων».

Στο 1-1 έμειναν ΠΑΣ Λαμία και Παναιτωλικός, στο φιλικό παιχνίδι του Καρπενησίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Ο Ντάλσιο έκανε το 0-1 για τον Παναιτωλικό, ενώ ο Λιάβας έπειτα από σέντρα του Νικολόπουλου έκανε με αυτογκόλ το τελικό 1-1.

Τώρα, στο παιχνίδι αυτό είχαμε την ευκαιρία για πρώτη φορά να δούμε να αγωνίζονται με τη φανέλα του ΠΑΣ τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, τον Κώστα Προβυδάκη και τον Γιώργο Σαραμαντά.

Ο μεν Προβυδάκης ξεκίνησε βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας της Λαμίας και έχοντας να αντιμετωπίσει κορμιά όπως ο Αριγίμπι και ο Ματσόλα, έδειξε να στέκεται αρκετά καλά!

Δυνατός ποδοσφαιριστής, γρήγορος ενώ έδειξε και αρκετά καλά επιθετικά στοιχεία στο παιχνίδι του! Εξίσου σημαντικό ήταν πως στις σέντρες του ήταν πάνω από μέτριο και σίγουρα υπάρχει χρόνος βελτίωσης!

Ο δε Σαραμαντάς, αν και έχουμε εικόνα από τους αγώνες του με τον Πανιώνιο, έδειξε και αυτός με τη σειρά αρκετά καλά στοιχεία. Ποιοτικός ποδοσφαιριστής, με ακρίβεια στην πάσα του, ενώ το αριστερό του πόδι στις σέντρες θα είναι πρόβλημα για αρκετές άμυνες!

Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος έτσι ώστε να κερδίσει την θέση του στην ενδεκάδα, κάτι που μάλλον δεν θα είναι και τόσο δύσκολο, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα πως υπερέχει έναντι του Πατρίκ Μπάχανακ.

Υπομονή και ο καιρός θα δείξει!

Διαβάστε επίσης

Back to top button