Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Άδεια γήπεδα στη Bundesliga τουλάχιστον μέχρι τέλη Οκτώβρη

Παράταση στο άνοιγμα των γηπέδων τουλάχιστον μέχρι το τέλος Οκτωβρίου δόθηκε από τις αρχές στη Βundesliga παρά τις εκτιμήσεις ότι θα μπορούσαν να δεχθούν φιλάθλους από τη νέα σεζόν.

Μέχρι τέλη Οκτώβρη θα παραμείνουν άδειες οι εξέδρες για τα ματς της Bundesliga σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που ήρθαν στο φως από τις αρχές της Γερμανίας.

Οι πρώιμες προβλέψεις περί κόσμου στα γήπεδα από την έναρξη της χρονιάς έπεσαν στο κενό αφού η έξαρση του κορωνοϊού κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ξανά στη χώρα και το ποδόσφαιρο πλήττεται για ακόμη μια φορά με άδεια καθίσματα.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν διαρκώς από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία το προηγούμενο διάστημα να εξασφαλίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα ήταν επιτρεπτό να υπάρξουν θεατές, η τελική απόφαση δίνει ένα βροντερό «όχι» τουλάχιστον για τώρα.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, οι αρχές υποστηρίζουν πως από τη στιγμή που έχουν απαγορευτεί όλες οι μαζικές εκδηλώσεις μέχρι τον Οκτώβριο οι ποδοσφαιρικοί αγώνες δε μπορούν να τεθούν σε καμία εξαίρεση.

Πήγα: Sport-fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button