Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Λάρισας – Κώστας Πηλαδάκης: Συνεργασία στα σκαριά!

Οργιάζει τις τελευταίες μέρες στη Λάρισα η φήμη…

«Ο Κώστας Πηλαδάκης αναλαμβάνει τον Απόλλωνα Λάρισας», λένε – γι’ αυτό και η φράση μπαίνει σε εισαγωγικά – και ξαναλένε κάποιοι κι όπως είναι σχετικά αυτονόητο στην εποχή της… εύκολης διασποράς, είναι πολλοί εκείνοι που υιοθετούν τη φήμη και το δένουν σχοινί-κορδόνι.

Ε, ο pressing.gr τους λέει πως ήρθε η ώρα να λύσουν και το σχοινί και το κορδόνι, γιατί και φωτιά και καπνός υπάρχει, αλλά καίει με άλλη, πιο φυσιολογική καύσιμη ύλη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας λοιπόν, η όποια κουβέντα υπάρχει σε εξέλιξη ανάμεσα στον πρώην πρόεδρο της ΑΕΛ και τους παράγοντες του Απόλλωνα, αφορά την ενδεχόμενη χρήση του AEL FC ARENA και μόνο, από την ομάδα της Φιλιππούπολης.

Που θεωρεί ότι έχει πράγματα να κερδίσει από μια τέτοια μετακόμιση, όπως εισιτήρια, πρεστίζ, χορηγίες, ενδεχομένως και ποδοσφαιριστές-μεταγραφικούς στόχους, που θα πειστούν ευκολότερα όταν ξέρουν πως θα παίζουν σ’ ένα τέτοιο γήπεδο.

Απ’ την άλλη, είναι αυτονόητο πως ο Κώστας Πηλαδάκης θέλει το γήπεδο να βρίσκεται σε χρήση, απ’ τη στιγμή που η ΑΕΛ πηγαίνει στο Αλκαζάρ και επέλεξε να μην το δηλώσει ούτε καν σαν δεύτερη έδρα.

Παρακολουθούμε λοιπόν και επ’ αυτού τις εξελίξεις κι ενημερώνουμε…

ΠΗΓΗ: pressing.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button