Άλλα αθλήματα

Πήρε την pole ο Εσπαργκαρό στη Στυρία

Ο Πόλ Εσπαργκαρό μ’ έναν τρομακτικό γύρο στην Στυρία έγραψε τον καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες, έχοντας πίσω του τον Νακαγκάμι και 3ο τον Ζάρκο, που λόγω ποινής θα εκκινήσει από τα πιτ.

Ήταν άπιαστος. Ο Πολ Εσπαργκαρό στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του στην Στυρία, με έναν εκπληκτικό χρόνο πήρε την πρώτη του pole στην μεγάλη κατηγορία αφήνοντας πίσω του τους Νακαγκάμι και Ζαρκό.

Ο 29χρονος ήταν πολύ καλός και σε προηγούμενες κατατακτήριες αλλά άτυχος καθώς είχε αρκετές πτώσεις, ωστόσο στην Αυστρία (2ο grand prix στην ίδια πίστα)… πέταξε μακριά από τον ανταγωνισμό αν και ο Νακαγκάμι για ένα λάθος στο 2ο σέκτορ της τελευταίας του προσπάθειας δεν βρίσκεται με την Honda του στο No1.

Αντίθετα ο τρομερό Ζοάν Ζαρκό συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα, όμως το απίθανο ατύχημα της προηγούμενης εβδομάδας με τον Μορμπιντέλι του έβαλε φρένο και θα ξεκινήσει από τα pit και 3ος θα είναι ο υπέροχος Μιρ.

Ο Μίλερ με την δορυφορική Ducati είναι στην 5η θέση ενώ η Yamaha για άλλη μια φορά μετά τα πρώτα καλά grand prix της έμεινε πίσω με τον Βινιάλες στην 6η θέση να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, μπροστά από τους Ρινς, Ολιβέιρα και Ντόβι. Οι δορυφορικές Yamaha Petronas παρά την καλή αρχή τους φέτος έμειναν πίσω (10 και 11 αντίστοιχα με τον Ρόσι να ξεκινάει από την 5η σειρά αύριο μετά την πτώση του στο Q1.

Ενώ η Honda δίχως Μαρκ Μάρκεθ ήταν αγωνιστική θλίψη με τους Άλεξ Μάρκεθ και Μπραντλ να ξεκινούν από το 17 και 21 του grid την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button