Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στη Βέροια και επίσημα ο Βελλίδης!

Παίκτης της Βέροιας είναι και επίσημα ο Μάρκος Βελλίδης.

Μετά την μαζική αποχώρηση των 13 ποδοσφαιριστών, η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε το Σάββατο την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη και τρεις ανανεώσεις!

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις με τη μεταγραφή του Μάρκου Βελλίδη και τις τρεις ανανεώσεις:

“Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον διεθνή τερματοφύλακα Μάρκο Βελλίδη.

Ο Μάρκος Βελλίδης, γεννήθηκε στην Κορησό Καστοριάς, στις 4 Απριλίου 1987. Ξεκίνησε την καριέρα του υπογράφοντας στον Παναθηναϊκό τον Αύγουστο του 2005. Την περίοδο 2006-07 παραχωρήθηκε ως δανεικός στο Κορωπί και την επόμενη επίσης ως δανεικός στον Διαγόρα Ρόδου. Οι πολλές καλές του εμφανίσεις στον Διαγόρα ανταμείφθηκαν όταν στις 15 Ιουνίου 2010 υπέγραψε στον Άρη Θεσσαλονίκης. Στους Θεσσαλονικείς παρέμεινε τρία συνολικά χρόνια, τα δύο εκ των οποίων ως βασικός.

Το καλοκαίρι του 2013 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου καθιερώθηκε αμέσως ως ο βασικός τερματοφύλακας του ηπειρώτικου συλλόγου. Τον Ιανουάριο του 2016 μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, αποχώρησε όμως ως ελεύθερος έναν χρόνο αργότερα.

Τον Ιούνιο του 2017 επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά από δυο γεμάτες σεζόν αποχώρησε. Την περίοδο 2019 – 2020 ξεκίνησε την σεζόν στην Λαμία και ολοκλήρωσε την χρονιά στον Ολυμπιακό Λευκωσίας (4 συμμετοχές).

Την περίοδο 2006-2008 είχε κληθεί στην εθνική Ελπίδων, ενώ τον Μάρτιο του 2015 κλήθηκε από τον Σέρχιο Μαρκαριάν στην Ανδρών. Το ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου 2015 στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση εναντίον της Πολωνίας (0-0)”.

“Από την ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 ανακοινώνεται ότι οι αθλητές Στέλιος Μαραγκός, Αλέξης Βεργώνης και Γιώργος Μπλέτσας ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα. Και οι τρεις τους ήρθαν σε συμφωνία με τους διοικούντες τον Βεροιώτικο σύλλογο και θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα της ομάδας.

Επίσης, συμβόλαιο σε ισχύ με την ομάδα έχουν οι Παναγιώτης Βοσνιάδης, Βασίλης Τσιμόπουλος, Αστέριος Μουχάλης, Σταύρος Πεταυράκης, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Γιάννης Πασάς και Άλμπερτ Σιμόνι.

Τέλος, προετοιμασία θα ξεκινήσουν και οι νεαροί Γιάννης Ιωάννου, Γιώργος Βασίλτσης και Αντώνης Περτσιούνης”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button