Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το σήκωσε μέσα στη Λαμία ο ΠΑΟΚ! (Pics)

Ματσάρα στο ΔΑΚ Λαμίας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, με νικητή τον Δικέφαλο.

Μετά την Κ-19 το σήκωσε και στην Κ-17: μετά από εκπληκτικό ματς (3-3) ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού στα πέναλτι (6-5), σηκώνοντας και αυτή την κούπα.

Το σήκωσε και στην K-17 ο ΠΑΟΚ. Μετά την Κ-19 ο «δικέφαλος του Βορρά» σε ένα σπουδαίο παιχνίδι στη Λαμία επικράτησε στα πέναλτι του Ολυμπιακού (6-5) και στέφθηκε πρωταθλητής για το 2020.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με τον Σταμούλη ενώ έξι λεπτά μετά οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν σπουδαία ευκαιρία για το 2-0 με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να κρατάει την ομάδα του στο παιχνίδι εντυπωσιακά και στο 45′ ο Κούτσιας ισοφάρισε πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Σταμούλης και πάλι έβαλε μπροστά τους ερυθρόλευκους, με τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν στο ματς τρία λεπτά μετά. Το παιχνίδι πήρε… φωτιά στο 72′ με τον «δικέφαλο του Βορρά» να παίρνει για πρώτη φορά προβάδισμα αλλά ο Κασέμι με τρομερή εκτέλεση φάουλ έστειλε το ματς στην παράταση. Στον έξτρα χρόνο ο ΠΑΟΚ σκόραρε, αλλά το τέρμα στο 120′ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Στα πέναλτι ο Ολυμπιακός αστόχησε τρεις φορές και έτσι το τρόπαιο βάφτηκε ασπόμαυρο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button