Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παραμένει στον Παναθηναϊκό Β΄ο Αντωνίου!

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Σωτήρης Αντωνίου ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό Β΄.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Σωτήρης Αντωνίου ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό Β΄.

Προπονητής της Β’ ομάδας του Παναθηναϊκού παρέμεινε ο Σωτήρης Αντωνίου ενώ την Πέμπτη (27/07) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση.

Ο Σωτήρης Αντωνίου θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Β’ ομάδας του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος παραμένει στην τεχνική ηγεσία της δεύτερης ομάδας του Τριφυλλιού για μια ακόμα χρονιά.

Ο Λαρισαίος προπονητής ανέλαβε τον Παναθηναϊκό Β τον Οκτώβριο του 2022 και κατέγραψε 6 νίκες, 12 ισοπαλίες και 9 ήττες στην πρώτη του σεζόν.

«Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με φιλοδοξίες, αλλά βασικός στόχος αυτής της ομάδας είναι η βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών που έχει στο δυναμικό της. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι έχουμε κρατήσει έναν κορμό από πέρυσι και με την άνοδο αρκετών παικτών από την Κ19 θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την δουλειά για την εξέλιξη τους, που γίνεται στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού», ήταν τα πρώτα λόγια του Αντωνίου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του».

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση

Παράλληλα, η Β’ ομάδα του Παναθηναϊκού επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν στη Superleague 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχοντας την δυνατότητα να ξεκουραστούν για περίπου έναν μήνα και μετά τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις οι οποίες έγιναν το προηγούμενο τριήμερο, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Β πραγματοποίησαν σήμερα στο Κορωπί την πρώτη τους προπόνηση -διάρκειας σχεδόν 1,5 ώρας- για τη νέα χρονιά, με φόντο τη συμμετοχή στη Super League 2.

Καινούργια πρόσωπα ήταν οι Καλοσκάμης, Τσεβάς, Χατζηιωάννου και Καρακασίδης, αλλά και ο «παλιός» Φρόκου. Αντιθέτως, απουσίασαν με άδεια οι διεθνείς Προδρομίτης, Κυριόπουλος και Συμεωνίδης, οι Αγκοστίνιο-Φουρτάδο για προσωπικούς λόγους καθώς και ο τραυματίας Ταβάρες που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Το πρόγραμμα των Πράσινων θα περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις, ενώ το βασικό στάδιο της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας θα γίνει στο Καρπενήσι, στο διάστημα 13-23 Αυγούστου.

Εκεί, ο Παναθηναϊκός Β έχει προγραμματίσει να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, με αντιπάλους τον Λεβαδειακό και την ΑΕΛ, στις 17 και 22/8 αντίστοιχα.

Στη συνέχεια η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο «Γεώργιος Καλαφάτης», ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν και δύο τουλάχιστον ακόμα αναμετρήσεις προπονητικού χαρακτήρα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button