Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Πρώτα το ματς με τη Λαμία… και μετά όλα τα άλλα!»

«Χαμηλούς τόνους» κρατάει ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει του αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ενάντια στον ΠΑΣ Λαμία. Διαβάστε τι είπε ο Ανδαλουσιανός προπονητής στους παίκτες του.

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Ανδαλουσιανός στην προπόνηση της Μ. Δευτέρας προσπαθώντας κατά κάποιο τρόπο να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του ενόψει του σημαντικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος, ενάντια στον ΠΑΣ Λαμία, την Πέμπτη 25/4 στις 18:00 στο ΔΑΚ της πόλης μας.

«Υπήρχαν πολλά πράγματα που δεν έγιναν σωστά στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Όμως δεν πρέπει να μείνουμε εκεί», τόνισε αρχικά ο Μανόλο λίγο πριν την χθεσινή προπόνηση στα Σπάτα θέλοντας να ρίξει την προσοχή στα επόμενα παιχνίδια που έρχονται, και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια, που πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι, διότι θα κρίνουν τα πάντα. Τώρα πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να πετύχουμε. Σε αυτά τα τρία παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Θα πρέπει όμως να τα κοιτάξουμε ένα – ένα. Πρώτα το ματς στη Λαμία για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Μετά να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για να τελειώνουμε με την 3η θέση στο πρωτάθλημα και μετά να βάλουμε στο μυαλό μας μόνο τον τελικό και το πώς θα κερδίσουμε το Κύπελλο».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button