Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Λοκρός Αταλάντης: Απολύμανση σε όλους τους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου!(pics)

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Λοκρού Αταλάντης ευχαρίστησε δημόσια τον Δήμο Λοκρών και ιδιαίτερα το νομικό πρόσωπο του Δήμου για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό για την συνεργασία στην αντιμετώπιση προβλημάτων που υπήρχαν στον χώρο του κλειστού σταδίου.

Το Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκε γενική απολύμανση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου μας με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση θέλει να ευχαριστήσει δημόσια το Δήμο Λοκρών και ιδιαίτερα το νομικό πρόσωπο του Δήμου για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό,για την άριστη συνεργασία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν στον χώρο του Σταδίου και ειδικότερα για την Απολύμανση που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο σε όλους τους χώρους του Κλειστού γυμναστηρίου!!!!!

Έτσι ο σύλλογός μας είναι έτοιμος να υποδεχτεί σε ένα χώρο λειτουργικό, μα πάνω απ’όλα ασφαλή….τους μικρούς και μεγάλους αθλητές- αθλήτριές μας για την νέα αθλητική χρονιά!!! Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία με τον Δήμο θα συνεχιστεί μιας και κοινός στόχος και των δυό μας είναι η ασφαλής άθληση και ανάδειξη της νεολαίας του τόπου μας!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button