Άλλα αθλήματαΒόλεϊΤοπικά Σπορ

Βίντεο με δηλώσεις από την πρώτη προπόνηση του ΑΟ Λαμίας!(vid)

Την πρώτη προπόνηση του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλλευ -στην Volleyleague- πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας στο στάδιο της Καμαρίτσας ο ΑΟ Λαμίας.

Το «παρών» στην πρώτη του ΑΟΛ, έδωσε και ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο του αθλητισμού Παναγιώτη Φώσκολο, τονίζοντας, ότι θα είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας, αφού εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο και την πόλη και τον αθλητισμό της. Μεταξύ άλλων μίλησαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

ΑΟ Λαμίας: Η πρώτη προπόνηση σε φωτογραφίες!(pics)

Στην διάθεση του Ηλία Αγγέλη και του προπονητικού του team παρούσες όλες οι αθλήτριες:

Αποστολία Νούσια (ακραία), Εντιάνα Τσαγκάρη (ακραία), Αλεξία Καλανταρίδου (ακραία), Δέσποινα Παπαμίχου (κεντρική), Ελευθερία Παπαδοπούλου (κεντρική), Ειρήνη Τσομπανίδου (κεντρική), Σταυρούλα Κούση (κεντρική), Mirjana Komlenovic (ακραία – διαγώνια), Θάνια Τσιούμα (διαγώνια), Θάνια Βλάχου (λίμπερο), Ξένια Κακουράτου (λίμπερο), Κλειώ Βενέτη (πασαδόρος), Jaimeson Tierra Lee (πασαδόρος).

Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας θα γίνει στο στάδιο της «Καμαρίτσας» στην Λαμία ενώ το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Λαμίας («Χαλκιοπούλειο»), που θα περιλαμβάνει διπλές (πρωί – απόγευμα) προπονήσεις.

Στο τρίτο στάδιο θα πραγματοποιηθούν τα φιλικά όπως έχουν σχεδιαστεί από την προπονητική ομάδα.Συνέντευξη παραχώρησαν στα ΜΜΕ όλες οι νέες αθλήτριες, ο πρόεδρος κ. Βασίλης Παπαμίχος, ο προπονητής Ηλίας Αγγέλης και ο νέος βοηθός προπονητή Κώστας Αγγουράς.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε επίσης

Back to top button