Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με το Βόλο ο Χουάν Χοσέ Περέα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Χουάν Χοσέ Περέα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Βόλου. Οριστική συμφωνία των Θεσσαλών με τον Κολομβιανό, εκκρεμότητα το καθεστώς της μετακίνησής του.

Παίκτης του Βόλου θα είναι τη νέα σεζόν ο Χουάν Χοσέ Περέα σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. Ο Κολομβιανός επιθετικός του Παναθηναϊκού συμφώνησε με την ομάδα της Μαγνησίας και το ίδιο συνέβη με τους πράσινους και τους ιθύνοντες του Βόλου.

Η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει είναι το καθεστώς της μετακίνησής του. Στο τραπέζι βρίσκονται δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να παραχωρηθεί ως ελεύθερος με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί υψηλό ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση μεταγραφής του Περέα, κοντά στο 40%.

Και η δεύτερη επιλογή είναι να επεκτείνει για δύο ή τρία χρόνια το συμβόλαιό του με το τριφύλλι (το υπάρχον συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2021) και να παραχωρηθεί ως δανεικός στο Βόλο.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ωστόσο, ο Περέα προβλέπεται να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Βόλου.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button