Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πριν δύο χρόνια είχε προταθεί στη Λαμία… και τώρα τον θέλει η Βέροια!(vid)

Πόσο μας αρέσουν αυτά! Θυμάστε τον Βουκ Μιτόσεβιτς, τον οποίο αρκετά σάιτ τον έστελναν στον ΠΑΣ Λαμία το 2018;

Πλέον, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Βέροιας!

Μετά την απόκτηση των έμπειρων Βελλίδη, Σκόνδρα, Μπουκουβάλα και Λουκίνα, σειρά παίρνει η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής στη «Βασίλισσα του βορρά».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την γειτονική χώρα, οι Βεροιώτες εξετάζουν την περίπτωση του 29χρονου Σέρβου μέσου Βουκ Μιτόσεβιτς. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με καλή τεχνική κατάρτιση, αριστεροπόδαρο, ο οποίος αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του όπως η Βοϊβοντίνα, η Ράντνικ, η Γιαβόρ, η Γιαγκοντίνα, ενώ έπαιξε ακόμη σε Ουγγαρία και Καζακστάν.

Επίσης, ο Μιτόσεβιτς αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες της Εθνικής Σερβίας, έχοντας 9 συμμετοχές με την Κ17, 12 με την Κ19 και 6 με την Κ21.

Θυμηθείτε το αφιερώμα του LamiaSports για τον Βουκ Μιτόσεβιτς:

Ο Βουκ Μιτόσεβιτς είναι γεννημένος στις 12 Φεβρουαρίου του 1991 στην πόλη Νόβι Σαντ της τότε ενωμένης Γιουγκοσλαβίας.

Είναι 29χρονών, έχει ύψος 1,80μ. και αγωνίζεται στο κέντρο, περισσότερο ως 8άρι αλλά μπορεί να παίξει και ως 6άρι.

Η ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του είναι η Βοϊβοντίνα, όπου το 1999 πήγε στις ακαδημίες της και έμεινε μέχρι το 2009.

Από την ακαδημία, πήρε προαγωγή και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, έχοντας 51 συμμετοχές και 2 γκολ με την Βοϊβοντίνα, στην οποία έκατσε μέχρι το 2013.

Από το 2009 έως το 2013 που ήταν στην Βοϊβοντίνα, ο Μιτόσεβιτς πήγε δανεικός και στην Πάλιτς για ένα εξάμηνο, έχοντας 10 συμμετοχές και 2 γκολ.

Όταν έφευγε από εκεί, το 13΄πήγε στην ομάδα Γιαγκοντίνα. Άλλα τρία χρόνια έκατσε στην συγκεκριμένη ομάδα, μετρώντας 51 συμμετοχές, ενώ το 2015 πέρασε και δανεικός για ένα εξάμηνο από την Καϊζάρ, με 23 συμμετοχές συνολικά.

Το 2016 ο 26χρονος Σέρβος μέσος, έφυγε για πρώτη φορά από την χώρα του και πήγε στην Ακτόμπε, με την οποία όμως δεν έπαιξε πάνω από 13 φορές με αποτέλεσμα να μείνει μόλις ένα εξάμηνο.

Όταν έφυγε από την ομάδα του Καζακστάν, ο Μιτόσεβιτς γύρισε στην Σερβία και στην Γιαβόρ Ιβάνιτσα.

Μετά τη Γιαβόρ, ο Βουκ αγωνίστηκε στην Ράντνικ Σουρντούλιτσα, την ουγγρική Κισβάρντα ενώ επέστρεψε στην Ράντνικ αφού έπαιξε και στην Βοϊβοντίνα.

Τέλος, ο Βουκ Μιτόσεβιτς είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Σερβίας, έχοντας 9 συμμετοχές με την Κ17 και 6 με την Κ21.

πηγή: mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button