ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Έντονο ενδιαφέρον Λαμίας για Ενσικουλού!»

Μεταγραφικό σενάριο θέλει τον ΠΑΣ Λαμία να δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κλαρκ Ενσικουλού.

Αν και πολλά μεταγραφικά σενάρια δεν θα έχουμε φέτος για τον ΠΑΣ Λαμία, ανά δύο εβδομάδες βγαίνει και από κανένα… για να μένουμε «ζεστοί».

Τον λόγο για τον οποίο δεν έχουμε αρκετά μεταγραφικά σενάρια με πρωταγωνιστή τον ΠΑΣ, σας τον έχουμε αναφέρει αρκετές φορές και αυτός είναι τα λεφτά.

Φαίνεται όμως, πως μετά και από την συμφωνία των ομάδων που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη Νova, τα πράγματα άλλαξαν.

Το SDNA λοιπόν, αναφέρει πως η Λαμία έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κονγκολέζουν επιθετικού-εξτρέμ, Κλαρκ Ενσικουλού.

Ο Ενσικουλού, ο οποίος για κάποιους είχε ξαναπεράσει από τα μεταγραφικά της Λαμίας, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο και ήδη όπως φαίνεται υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Τώρα, εκτός από την ομάδα της Φθιώτιδας, στο παιχνίδι για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή φέρεται πως έχει μπει και ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος ακόμη δεν γνωρίζει αν θα παίζει στην SuperLeague 1 ή την 2 καθώς έχει έναν ακόμη αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη (πρώτο ματς νίκη Απόλλωνα με 0-1).

Διαβάστε επίσης

Back to top button