Άλλα αθλήματα

Λεκλέρ: «Είναι έκπληξη το ότι είμαστε τόσο πίσω»

Ο Σαρλ Λεκλέρ δεν περίμενε η Ferrari να είναι τόσο πίσω στο Σπα.

Έκπληξη χαρακτήρισε ο Σαρλ Λεκλέρ την απόδοση της Ferrari στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής για το Βελγικό Γκραν Πρι. Ο οδηγός της Scuderia πιστεύει ότι το Σάββατο θα είναι καλύτερο για την ομάδα στο Σπα.

Η Ferrari ήταν απογοητευτική με τον Λεκλέρ να είναι 14ος στο FP1 και 15ος στο FP2, ενώ ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν 15ος και 17ος αντίστοιχα. Η Ferrari ήταν σχεδόν 2 δεύτερα πιο αργή από τους πρώτους και ήταν κοντά σε ρυθμό με τις Williams, ενώ ο Φέτελ χαρακτήρισε το μονοθέσιο δύσκολο και περίεργο στην οδήγηση.

Ο Μονεγάσκος είπε ότι δοκίμασαν αρκετά πράγματα στις ρυθμίσεις, αλλά δε τους βγήκαν, και δεν περιμένει θαύματα αυτό το σαββατοκύριακο.

«Είναι έκπληξη που είμαστε τόσο πίσω, ειδικά στο FP2. Απλά δεν έχουμε ρυθμό αυτή τη στιγμή. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πιάσουμε τους υπόλοιπους, αλλά δε περιμένω θαύματα αυτό το σαββατοκύριακο. Δε είναι ωραίο συναίσθημα και είναι λυπηρό να βλέπεις την Ferrari τόσο πίσω. Όπως πάντα, η δουλειά μας ως οδηγοί είναι να δίνουμε το καλύτερο, και αυτό ακριβώς κάνουμε εγώ και ο Σεμπ» δήλωσε ο Λεκλέρ.

Η βροχή στο Σπα θα χειροτέρευε μόνο τα πράγματα για τη Ferrari σύμφωνα με τον 22χρονο γιατί θα έκανε χειρότερη την ήδη κακή ισορροπία του μονοθεσίου. «Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο αν δε βρούμε λύση στα θέματα της ισορροπίας που έχουμε. Συνήθως στη βροχή, η ισορροπία χειροτερεύει, και τα θέματα που έχεις γίνονται χειρότερα» είπε ο Λεκλέρ.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button