Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α΄Φθιώτιδας: Ο τερματοφύλακας… που σκόραρε! (vid)

Εκτός ότι είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Α΄Φθιώτιδας, ο Μίλτος Γιοβάς της Δάφνης Λιβανατών... είναι και σκόρερ! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΔάφνηΛιβανατών #Γιοβάς #πέναλτι #γκολ #season2021_2022

Εκτός ότι είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Α΄Φθιώτιδας, ο Μίλτος Γιοβάς της Δάφνης Λιβανατών… είναι και σκόρερ! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΔάφνηΛιβανατών #Γιοβάς #πέναλτι #γκολ #season2021_2022

Σπάνια βλέπεις τερματοφύλακες να σκοράρουν. Ειδικά στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, καθώς στο παρελθόν σε επαγγελματικούς αγώνες θυμόμαστε τον Χοσέ Λουίς Σιλαβέρτ και τον Ροτζέριο Σένι να σκοράρουν είτε από εκτελέσεις φάουλ ή από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Στα δικά μας τώρα και στον τελευταίο αγώνα της Δάφνης Λιβανατών κόντρα στην Α.Ε Καλυβίων για την 26η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας, είδαμε τον Μίλτο Γιοβά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να σκοράρει στο 61΄.

Ο ικανότατος τερματοφύλακας, ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και διαμόρφωσε το 3-0 ευστοχώντας από την άσπρη βούλα. Κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα δικά μας τουλάχιστον πρωταθλήματα.

Ο Μίλτος Γιοβάς μάλιστα, είναι υποψήφιος και για MVP της 26ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας!

Δείτε το γκολ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button