Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Γι’ αυτό ανακοινώθηκε τώρα ο Βαγιαννίδης»

Έφτασε η ώρα του Γιώργου Βαγιαννίδη στην Ιντερ!

Για την ακρίβεια από Δευτέρα…Ένα από τα κορυφαία μεταγραφικά θέματα αυτού του καλοκαιριού στην Ελλάδα, που αμφισβητήθηκε απίστευτα από την αρχή αλλά ακόμη και εσχάτως επειδή οι “νερατζούρι” δεν ανακοίνωναν την μεταγραφή του, είναι και με συμβόλαιο πλέον παίκτης τους. Και … τέζα οι “άπιστοι Θωμάδες” ανά την ελληνική επικράτεια.

Τι συνέβη και έπρεπε όμως, να φτάσουμε στον Σεπτέμβριο για να λήξει και τυπικά η μεταγραφή του Βαγιαννίδη στην ομάδα του Κόντε; Λόγω του διαφορετικού καλοκαιριού και στο ποδόσφαιρο, εξαιτίας του covid 19, συμβόλαια δεν μπορούσαν να υπογραφούν πριν από την 1η Σεπτεμβρίου. Για την ακρίβεια δεν υπήρχαν…

Ο Βαγιαννίδης, λοιπόν, μπορεί από τον Ιούνιο να συμφώνησε με την Ιντερ αλλά συμβόλαιο δεν είχε υπογράψει. Τον λόγο σας τον αποκαλύψαμε παραπάνω. Το deal απο τότε μέχρι και πριν από λίγες ημέρες είχε την κάλυψη προσύμφωνου, που υπογράφηκε μεταξύ των δυο πλευρών.

Τα συμβόλαια έφτασαν στα χέρια της οικογένειας Βαγιαννίδη στις 20 Αυγούστου, έπεσαν οι υπογραφές κι από 1η Σεπτέμβριοι το ελληνικό wonder kind θα είναι και με την βούλα “νερατζούρι”. Μαζί στάλθηκαν στην Αθήνα και τα εισιτήρια για τον Γιώργο και τον Σωτήρη Βαγιαννίδη, με τον πατέρα του άσου να τον συνοδεύει στο ταξίδι του στο Μιλάνο, την ερχόμενη Τρίτη.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Γιώργος Βαγιαννίδης βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη, στην “έδρα” του μανατζερικού Γραφείου στο οποίο ανήκει, δηλαδή των Ζήση Βρύζα – Ντίνου Διαμαντόπουλου. Όπως μάθαμε έκανε διπλές προπονήσεις, με ειδικούς γυμναστές, δουλεύοντας τόσο πάνω στο πρόγραμμα που του είχε σταλεί από την Ιντερ όσο και εξτρά, για την ενδυνάμωση του.

Αντί επιλόγου: ο Βαγιαννίδης την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί από την Ιντερ, θα ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος και θα αποφασίσει αν θα είναι μέλος του 28μελους νέου ρόστερ των “νερατζούρι” ή θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα στην Ιταλία ή σε κάποια στο εξωτερικό, από αυτές που συνεργάζεται η ιταλική ομάδα.

Κάπως έτσι θα διαψευστούν και εκείνες οι θεωρίες συνωμοσίας που όσο καθυστερούσε η ανακοίνωση απόκτησης του Βαγιαννίδη απο την Ιντερ τον… έστελναν στον ΠΑΟΚ, λόγω της σχέσης των ατζέντηδων του (Βρύζα- Διαμαντόπουλου) με τον “δικέφαλο”.

πηγή: onsports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button