Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δίνει λύσεις στον υποβιβασμό η ΕΠΟ!(pic)

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το Διαιτητικό  Δικαστήριο της ΕΠΟ θα αναλάβει να ορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα προκύψουν οι ομάδες που θα υποβιβαστούν από τη Super League 1 στη Super League 2.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το Διαιτητικό  Δικαστήριο της ΕΠΟ θα αναλάβει να ορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα προκύψουν οι ομάδες που θα υποβιβαστούν από τη Super League 1 στη Super League 2.

Η Super League 1 έχει περιλάβει στην προκήρυξή της τον απευθείας υποβιβασμό μίας ομάδας, αυτής που θα καταλάβει την τελευταία θέση των πλέι αουτ, και τη διεξαγωγή μπαράζ του προτελευταίου με τον δεύτερο της Super League 2.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όμως, αποφάσισε την απευθείας άνοδο δύο συλλόγων στη Super League 1.

Αυτό σημαίνει ότι τη λύση θα κληθεί να δώσει η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και το αρμόδιο διαιτητικό όργανο.

Θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν, η Super League ήθελε υποβιβασμό τριών και άνοδο μίας ομάδας και η Ένωση Β’ Εθνικής διαφωνούσε.

Από τη μεριά της, η ΕΠΟ είχε αποφασίσει (και το Διαιτητικό Δικαστήριο είχε επικυρώσει έπειτα από προσφυγή του συνεταιρισμού) τον υποβιβασμό τριών ομάδων και μπαράζ για άλλη μία θέση.

Μπαράζ είχαν δώσει τελικά ο ΟΦΗ με τον Πλατανιά και κερδισμένος είχε βγει ο πρώτος.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το Δ.Σ. της Ένωσης Super League 2 – Football League εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: “Την ώρα που οι ομάδες της Super League 2 και της Football League παλεύουν καθημερινά για να δοθεί άμεση λύση στο θέμα των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων, η ΕΠΟ αγνοώντας ή αδιαφορώντας για το πρόβλημα που έχει προκύψει ζητά επισταμένως με τελεσίγραφα τα παράβολα για τη συμμετοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδος. Θα παρακαλούσαμε αντ’ αυτού, να σταθούν στο πλευρό της Ένωσης σε αυτή την προσπάθεια, προκειμένου να δημιουργήσουμε όλοι μαζί, με τις καλύτερες προϋποθέσεις το ποδόσφαιρο που οραματιζόμαστε”.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Football League Official Page (@footballleaguegr) στις

πηγή: sportime

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button