Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε Νάσιο και διαρκείας ο Παρνασσός!(pics)

Παίκτης του Παρνασσού Αμφίκλειας είναι από σήμερα ο Δημήτρης Νάσιος.

Έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας, απέκτησε σήμερα ο Παρνασσός Αμφίκλειας.

Παίκτης του Παρνασσού είναι από σήμερα ο Δημήτρης Νάσιος! Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μετά από μία επιτυχημένη χρονιά με το Ρεγγίνι, όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α΄Φθιώτιδας, συμφώνησε με το ΔΣ της ομάδας από τη Β΄κατηγορία και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αμφίκλειας!

Θυμίζουμε πως ο Νάσιος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ομάδας του ΑΣ Λαμία, του Φωκικού, του ΠΑΟ Ρουφ, της Στυλίδας, των Καμένων Βούρλων αλλά και του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου.

Επίσης, ο Παρνασσός ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια διαρκείας του συλλόγου είναι πλέον διαθέσιμα!

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Το Δ.Σ. της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον μεσοεπιθετικό Δημήτρη Νάσιο.

Ένας παίχτης με τεράστια εμπειρία που θα βοηθήσει την ομάδα μας στην πορεία της στο πρωτάθλημα.Ο Δημήτρης έχει αγωνιστεί σε ΑΣ Λαμία, Φωκικό, Ανδρούτσο Γραβιάς,Αγρότη Λιανοκλαδίου, Δήλεσι, ΠΑΟ Ρουφ, Μαλεσίνα, Στυλίδα, Καμένα Βούρλα, Άρη Αγ. Κωνσταντίνου, Αίολος Καρπενησίου, Νέο Κρίκελλο,Παμμωλιακό ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στο Ρεγγίνι.

Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και υγεία!!

Επίσης από αυτή την εβδομάδα θα είναι στη διάθεση σας και τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τα μέλη του Συμβουλίου.Ενισχύουμε την ομάδα του χωριού μας..!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button