Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μουνιέ: «Δουλεύουμε πολύ, θέλουμε την ανατροπή με τη Λαμία»

Στην ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Αντονί Μουνιέ.

Ο Γάλλος του «τριφυλλιού» μίλησε στην «Ώρα των Πρωταθλητών» της NOVA και δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες μετά από δύο μήνες, τονίζοντας πάντως πως αυτός και οι συμπαίκτες του έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» τον αγώνα με τον Πλατανιά νωρίτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Ήταν μια σημαντική νίκη, βέβαια δεν ήξερα ότι ήταν η πρώτη μας νίκη μετά από δύο μήνες, αλλά παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, είχαμε πολλές ευκαιρίες και ενδεχομένως θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει τον αγώνα νωρίτερα. Εγώ μπορεί να μην κατάφερα να βάλω γκολ, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι είναι σίγουρο ότι θα το πετύχω στους επόμενους αγώνες. Είμαι ικανοποιημένος και νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το αν η έλλειψη καθαρού μυαλού είναι το πρόβλημα για την αδυναμία του Παναθηναϊκού να σκοράρει:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε καλά αποτελέσματα μέχρι τώρα, αλλά είμαστε μια καλή ομάδα, έχουμε ένα καλό σύνολο και με αυτοπεποίθηση θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε καλύτερα. Όπως είπα και πριν έπρεπε ήδη να έχουμε σκοράρει νωρίτερα διότι είχαμε αυτή τη δυνατότητα, αλλά πιστεύω ότι δουλεύοντας πολύ και σκληρά θα πετύχουμε τις νίκες».

Για το πως πιστεύει ότι θα κυλήσει το πρωτάθλημα και ποιοι είναι οι στόχοι του Παναθηναϊκού:

«Κάναμε έναν πρώτο γύρο ο οποίος δεν ήταν καλός, αλλά ελπίζω το 2018 που ξεκίνησε, να μπορέσουμε να συνεχίσουμε καλά, όπως ξεκινήσαμε και να τιμήσουμε το έβλημα που φοράμε στις φανέλες μας. Δε με προβληματίζουν τα προβλήματα που έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή, εγώ κοιτάω τη δουλειά μου και η δουλειά μου είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να πηγαίνουμε καλά στον αγωνιστικό χώρο σαν ομάδα».

Για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία και αν πιστεύει στην ανατροπή και την πρόκριση:

«Την Τετάρτη όντως έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για το Κύπελλο. Ξέρω ότι στον πρώτο αγώνα έχουμε δεχθεί τέσσερα γκολ, ξέρω ότι θα πρέπει να σημειώσουμε τρία γκολ για να προκριθούμε. Στις επόμενες δύο μέρες θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντιμετωπίσουμε αυτό τον αγώνα και να πετύχουμε την ανατροπή. Πιστεύω ότι με τον κόσμο μας δίπλα θα μπορέσουμε να το πετύχουμε και το Κύπελλο μπορεί να είναι μια ώθηση, έναν έναυσμα για να μπορέσουμε να δώσουμε οξυγόνο στην ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button