Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Αρχίζει προετοιμασία ο Έσπερος Λαμίας!

Την πρώτη του επίσημη προπόνηση θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Έσπερος Λαμίας.

Σήμερα, Δευτέρα 31/8 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Έσπερου Λαμίας.

Στις 16:00 λοιπόν, οι αθλητές του Έσπερου θα βρεθούν στο Χαλκιοπούλειο Στάδιο όπου θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πανδημία του COVID-19 και η εξέλιξή της, είναι το κυρίαρχο γεγονός που καθορίζει , όλες τις αγωνιστικές και αθλητικές δράσεις των τμημάτων μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές μας, την προηγούμενη εβδομάδα προχώρησε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις όλων των εμπλεκομένων του τμήματος, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Ε.Ο.Κ., και ΟΛΟΙ είναι απόλυτα υγιείς.

Ανακοινώνουμε την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας, ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, την ΔΕΥΤΕΡΑ 31-8-2020 και ώρα 16:00μμ, στο κλειστό Χαλκιοπουλειο Λαμίας.

Την φετινή αγωνιστική περίοδος 2020-2021,το πρωτάθλημα της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας Ανδρών, θάχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά λόγω της πανδημίας του COVID-19 . Ελπίζουμε να κυλήσουν όλα ομαλά και όλοι οι αθλητές όλων των συλλόγων, να είναι απόλυτα υγιείς ,ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ,έχοντας ‘’κατά νού’’ τις νέες πραγματικές δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες της νέας αγωνιστικής περιόδου:

Καλεί ΟΛΟΥΣ τους φίλους της ομάδας, ΟΛΟΥΣ τους φορείς της πόλης και ΟΛΟΥΣ τους κατέχοντες θέσεις ευθύνης, να στηρίξουν την προσπάθειά μας, με όποιον τρόπο οι ίδιοι κρίνουν πιο πρόσφορο.

Καλή Αρχή μας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close