ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οριστικά 18-20 Αυγούστου η σέντρα της Super League – 18 Μαϊου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκριναν τις αποφάσεις της Super League για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκριναν τις αποφάσεις της Super League για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου θα γίνει το εναρκτήριο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Super League όπως ενέκρινε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, έπειτα από απόφαση του Συνεταιρισμού.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στις 18 Μαϊου χωρίς να έχει παρθεί ακόμη, απόφαση για την έδρα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1. Ενέκρινε τις αποφάσεις-εισηγήσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που συνεδρίασε νωρίτερα και η οποία έλαβε τις εξής αποφάσεις:

-Ενέκρινε ομόφωνα τις ημερομηνίες έναρξης και διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος της Super League 1 της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 που θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 19-20 Αυγούστου 2023, συμπεριλαμβανομένης και της Παρασκευής 18 Αυγούστου 2023.

-Ενέκρινε την πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων για διεξαγωγή του Τελικού της επόμενης διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας στις 18 Μαΐου 2024 και τη λήψη απόφασης για την έδρα σε επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε.

Διαβάστε επίσης

Back to top button