Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έσπερος Λαμίας: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!(vid)

Δείτε τι δήλωσαν στους εκπροσώπους του Τύπου, τόσο ο προπονητής του Έσπερου Λαμίας, Γιάννης Σοφογιάννης, όσο και ο πρόεδρος της ομάδας, αλλά και δύο αθλητές!

Παίκτες, προπονητές και διοίκηση του Έσπερου Λαμίας έδωσαν το παρών σήμερα στις 16:00 στο Χαλκιοπούλειο Στάδιο, με σκοπό την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς!

Ο Έσπερος, ο οποίος πέρυσι κατάφερε και έμεινε στη Β΄Εθνική μπάσκετ ανδρών, έχει προχωρήσει σε αρκετές προσθήκες, κυρίως αθλητών που γνωρίζουν ήδη τον σύλλογο όπως ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος, ο Μάρκο Ψάλτου, ο Χρήστος Πάππου και ο Βαγγέλης Αργύρης αλλά κράτησε σημαντικές μονάδες όπως ο Γιώργος Ρουμελιώτης και ο Παντελής Φύκας που βοήθησαν την ομάδα να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία!Πλέον, ο Γιάννης Σοφογιάννης και οι αθλητές του ξεκινούν την σκληρή δουλειά με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας ενόψει του πρώτου τζάμπολ της σεζόν.

Το παρών έδωσαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα. Οι Ρήγας Παπαργυρόπουλος, Μάρκο Ψάλτου, Γιάννης Χαλάτσης, Χρήστος Πάππος, Φώτης Φύκας και Βαγγέλης Αργύρης.

Ακόμη στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι Παντελής Φύκας, γιώργος Ρουμελιώτης, Γιάννης Ευθυμίου και Δημήτρης Σεριανάι που ανανέωσαν τη συνεργασία τους ενώ προπονήθηκαν Χάρης Παπαλέξης και Νάσος Χαρίλας.

Απουσίαζαν οι Κλόντιαν Μούτσα, Δημήτρης Μαντζούκας και Δημήτρης Παπανικολάου.

πηγή: Lamianow.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button