ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επιστροφή Δημούτσου στις προπονήσεις του ΠΑΣ Λαμία!

Δύο ευχάριστες ειδήσεις βγήκαν από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία!

Eπιστροφή στις προπονήσεις για τους κυανόλευκους του Γιώργου Πετράκη οι οποίοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το…διπλό φιλικό με Λάρισα (Σάββατο) και Ιωνικό (Κυριακή). Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Δημούτσος!

Τα ευχάριστα για τον Γιώργο Πετράκη ήταν δύο στη σημερινή προπόνηση. Αρχικά επέστρεψε όπως αναμενόταν άλλωστε ο Μιγκέλ Μπιανκόνι ο οποίος έβγαλε ένα μεγάλο μέρος της σημερινής προπόνησης και ανεβάζει στροφές σιγά σιγά μετά τον τραυματισμό στην φτέρνα που τον άφησε εκτός για αρκετό διάστημα.

Από εκεί και έπειτα, η είδηση έχει να κάνει με την επιστροφή του Ελίνι Δημούτσου στις κυανόλευκες προπονήσεις! Ο έμπειρος μέσος, βρίσκεται στην Λαμία από την προηγούμενη εβδομάδα και μάλιστα είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της Νέας ΄Άμπλιανης.

Σήμερα λοιπόν έβαλε τα ρούχα της προπόνησης ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα αφού και αυτός έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός προπονήσεων και βρίσκεται πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Γενικότερα, η περίπτωσή του δεν είχε τελειώσει ποτέ οριστικά για την ομάδα μας, παρά τα αντιθέτως γραφόμενα από αρκετά μέσα τόσο της πόλης όσο και εκτός αυτής, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την ομάδα. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε επαφή για μείωση, όπως έγινε άλλωστε και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και πλέον μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να κλείσει οριστικά (πιθανότατα θετικά) το κεφάλαιο “Δημούτσος” με τον ίδιο να φορτσάρει για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων…

Η σημερινή προπόνηση στην αρχή περιελάμβανε ασκήσεις με τελείωμα φάσεων ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Πετράκη έπαιξαν οικογενειακό διπλό, στην αρχή στο μισό γήπεδο και στη συνέχεια σε ολόκληρο το γήπεδο.

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button