Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

H «Αγιά Σοφιά» υποψήφια για το Conference League – Τέλος το Παγκρήτιο!

Ο κύβος ερρίφθη και το νεότευκτο γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι τελικά το υποψήφιο για τον τελικό του Europa Conference League, όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.

Οριστικά τέλος στην υποψηφιότητα του Παγκρητίου Σταδίου για τη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA.

Πρόκειται για μία υπόθεση που εξελίχθηκε σε… σίριαλ τους τελευταίους μήνες, ωστόσο η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες στη χθεσινή συνεδρίασή να εγκαταλείψει τη συγκεκριμένη προοπτική κρίνοντας ότι δεν προλαβαίνουν να γίνουν τα έργα που είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν κι ως εκ τούτου να είναι έτοιμος εγκαίρως ο σχετικός φάκελος της ελληνικής υποψηφιότητας. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι παρουσιάστηκε και έγγραφο από την UEFA ότι το γήπεδο στην παρούσα φάση δεν μπορεί να μπει σε καμία κατηγορία!

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η ΕΠΟ δεν πρόκειται να διεκδικήσει τη διοργάνωση του τελικό του Europa Conference League 2022 ή 2023.

Η απόφαση που πάρθηκε είναι να διεκδικήσει η χώρα μας να φιλοξενήσει τη νεότευκτη διοργάνωση μέσω του “ΟΠΑΠ Arena Αγιά Σοφιά”, δηλαδή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο του χρόνου το καλοκαίρι και φυσικά θα πρόκειται για ένα γήπεδο κορυφαίων προδιαγραφών, όπου συν τοις άλλοις δεν θα χρειαστεί να ξοδευτούν επιπλέον χρήματα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button