Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Καλάθης: «Θέλω να κερδίσω την Euroleague, κορυφαία ομάδα η Μπαρτσελόνα» (vid)

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για τους στόχους του με την Μπαρτσελόνα και αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

«Νιώθω καλά. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία, δεν το σκέφτηκα καν όταν με πήραν τηλέφωνο», ανέφερε σε πρώτη φάση ο έμπειρος γκαρντ στο επίσημο κανάλι της Μπάρτσα, προτού προσθέσει:

«Ήμουν στην Ελλάδα για οκτώ χρόνια. Ήθελα ένα φρέσκο ξεκίνημα και θεωρώ ότι εδώ είναι η καλύτερη κατάταση. Χρειάζομαι λίγο χρόνο, αλλά για την ώρα όλοι μου συμπεριφέρονται άψογα και διασκεδάζω όταν δεν είμαστε στο παρκέ».

Για τους στόχους του: «Θέλω να κερδίσω την Euroleague. Αυτό είναι το βασικό. Μετά θεωρώ ότι μπορώ να περιμένω πολλά από εμάς και να κερδίσουμε όλους τους τίτλους».

Για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Τον ξέρω χρόνια, είμαστε φίλοι. Είναι διαφορετικά τώρα, είναι ο προπονητής μου, το σεβόμαστε αυτό. Θέλω να μάθω το σύστημα, όλοι είμαστε σε αυτή την φάση. Έχει την ίδια ενέργεια και το ίδιο πάθος για το παιχνίδι».

 

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button