Άλλα αθλήματα

Στη Scuderia Ferrari και επίσημα ο Κάρλος Σάινθ!

Πριν από λίγα λεπτά η Scuderia Ferrari Mission Winnow ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Κάρλος Σάινθ!

Η Scuderia Ferrari Mission Winnow ανακοινώνει με ευχαρίστηση ότι ο Carlos Sainz θα οδηγήσει για την ομάδα στις σεζόν 2021 και 2022 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1.

O Mattia Binotto, Διευθύνων Σύμβουλος Gestione Sportiva και επικεφαλής της ομάδας “Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Carlos θα ενταχθεί στη Scuderia Ferrari από το πρωτάθλημα του 2021.

Με πέντε σεζόν ήδη πίσω του, ο Carlos έχει αποδειχθεί πολύ ταλαντούχος και έχει δείξει ότι έχει την τεχνική ικανότητα και τα σωστά χαρακτηριστικά για να τον κάνει ιδανική εφαρμογή με την οικογένειά μας. «Ξεκινήσαμε έναν νέο κύκλο με στόχο να επιστρέψουμε στην κορυφή της Formula 1.

Θα είναι ένα μακρύ ταξίδι, όχι χωρίς τις δυσκολίες του, ειδικά δεδομένης της τρέχουσας οικονομικής και κανονιστικής κατάστασης, η οποία υφίσταται ξαφνική αλλαγή και θα απαιτήσει την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης με διαφορετικό τρόπο από το πρόσφατο παρελθόν. Πιστεύουμε ότι ένας οδηγός που συνδυάζεται με το ταλέντο και την προσωπικότητα των Charles και Carlos, των νεότερων τα τελευταία πενήντα χρόνια του Scuderia, θα είναι ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός για να μας βοηθήσει να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Carlos Sainz:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα οδηγήσω για τη Scuderia Ferrari το 2021 και είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον μου με την ομάδα. Έχω ακόμα μια σημαντική χρονιά μπροστά με τη McLaren Racing και ανυπομονώ πραγματικά να πάω ξανά αγώνες μαζί τους αυτη την εποχη.”

Γεννημένος στη Μαδρίτη την 1η Σεπτεμβρίου 1994, ο Carlos έχει ήδη αρκετή εμπειρία στη Formula 1, έχοντας λάβει μέρος σε 102 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Grands Prix, για πέντε σεζόν. Το 2019, τερμάτισε έκτος στο Πρωτάθλημα Οδηγών, το καλύτερο του αποτέλεσμα, σε μια χρονιά που κατάφερε επίσης για πρώτη φορά στη θέση του στο βάθρο, τερματίζοντας τρίτος στη Βραζιλία.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button