Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Όχι της Αστυνομίας για Ριζούπολη – Πάει στον Βόλο ο τελικός!

Και το σίριαλ συνεχίζεται...

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό οδηγείται στο Πανθεσσαλικό, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. δεν εγγυάται για τη διεξαγωγή του στη Ριζούπολη.

Το SDNA είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η (εκ νέου) αναβολή του τελικού του Κυπέλλου λόγω κρούσματος κορωνοϊού στον Ολυμπιακό, ότι η απόφαση της ΕΠΟ ήταν να διεξαχθεί τελικά στη Ριζούπολη, μιας και το ΟΑΚΑ πρέπει να κλείσει για αντικατάσταση του χλοοτάπητα. Επίσης είχαμε αναφέρει ότι η δεύτερη επιλογή θα είναι το Πανθεσσαλικό.

Η συγκεκριμένη απόφαση ψηφίστηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας την περασμένη Δευτέρα (31/8), ωστόσο εξ αρχής υπήρχε ένας σημαντικός αστερίσκος, που φυσικά αφορούσε την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι λόγω του “μπλόκου” της ΕΛ.ΑΣ. τον Ιούλιο είχε οδηγηθεί σε αναβολή ο τελικός και φτάσαμε τελικά τον Σεπτέμβριο για να αναζητείται ημερομημηνία, αλλά και… έδρα.

Εν τέλει η ΕΠΟ “έδειξε” εκ νέου Ριζούπολη, πλην όμως η Ελληνική Αστυνομία βάζει κι αυτή τη φορά “μπλόκο”. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε ότι δεν εγγυάται για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού στη Ριζούπολη.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 12 Σεπτεμβρίου για την ανάδειξη του φετινού Κυπελλούχου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button