Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πωλείται από την ΑΕΚ στην Κοπεγχάγη ο Οικονόμου – Κοντά στο εκατομμύριο το deal!

Συμπαίκτης με τον Κάρλος Ζέκα θα είναι ο Μάριος Οικονόμου τη νέα σεζόν, με την ΑΕΚ να τα βρίσκει με την Κοπεγχάγη για την μεταγραφή του 28χρονου στόπερ.

Παρελθόν από την ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Μάριος Οικονόμου!

Ο 28χρονος στόπερ αποχωρεί από την ΑΕΚ με προορισμό τη Δανία και συγκεκριμένα την Κοπεγχάγη!

Οι δύο πλευρές είχαν συζητήσεις και τα βρήκαν για την μετακίνηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, με την Ένωση, μάλιστα, να βάζει και ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο στα ταμεία της, αφού ο παίκτης είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο Οικονόμου είχε πάει στην ΑΕΚ πριν από δύο χρόνια, αρχικά ως δανεικός και τον Ιανουάριο του 2019 η Ένωση είχε δώσει ένα ποσό κοντά στις 700 χιλ. ευρώ στην Μπολόνια για να τον κάνει δικό της.

Σε αυτή τη διετία, ο Οικονόμου κατέγραψε 64 εμφανίσεις, σκοράροντας 4 τέρματα. Φέτος, δεν υπολογιζόταν από τον Μάσιμο Καρέρα και ουσιαστικά ήταν η τέταρτη λύση, πίσω από Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Λάτσι. Πλέον, ο Οικονόμου που θα ταξιδέψει αύριο για Δανία θα είναι συμπαίκτης με τον Κάρλος Ζέκα.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτή η κίνηση να συνδυαστεί και με ενδεχόμενη επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Άντερλεχτ αλλά δεν υπολογίζεται και θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button