Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Τζένοα και Κάλιαρι ρώτησαν την Ίντερ για Βαγιαννίδη»

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει ότι η Ίντερ είναι πιθανό να δώσει δανεικό τον Γιώργο Βαγιαννίδη, με την Τζένοα και Κάλιαρι να έχουν ρωτήσει ήδη για την περίπτωση του.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης, όπως σας ενημερώσαμε χθες, αναμενόταν να κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Ίντερ.

Η ιταλική «Gazzetta» πραγματοποίησε σήμερα ένα αφιέρωμα στα νέα … ελληνικά μεταγραφικά αποκτήματα της Ίντερ. Ο λόγος φυσικά για τον πρώην πράσινο Γιώργο Βαγιαννίδη και τον 16χρονο πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Νικόλα Μπότη.

Για τον νεαρό Βαγιαννίδη αφού η ιταλική ιστοσελίδα τονίζει ότι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της δεξιάς πλευράς, επισημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να δοθεί δανεικός μετά την έλευση του Χακίμι.

Βέβαια, η ιταλική ιστοσελίδα εξηγεί ότι ο Αντόνιο Κόντε θα αξιολογήσει τον νεαρό στην προετοιμασία και στη συνέχεια θα παρθεί οποιαδήποτε απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι Τζένοα και Κάλιαρι ρώτησαν για την περίπτωση του.

Όσον αφορά για τον 16χρονο πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ επισημαίνεται ότι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές γύρω στα 600.000 ευρώ ενώ οι Ιταλοί αποκαλύπτουν και τη μάχη που έδωσε η Ίντερ με Μίλαν, Γιουβέντους και Άρσεναλ για να τον κάνει δικό της.

Όπως και να έχει φαίνεται ότι στην Ίντερ πιστεύουν πολλοί τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές και είναι έτοιμοι να επενδύσουν πολλά πάνω τους.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button