Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Ο Λούις Πάλμα δήλωσε σίγουρος για την πώλησή του

Ο Λούις Πάλμα ήταν καλεσμένος σε διαδικτυακή εκπομπή στην Ονδούρα κι όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο πώλησής του από τον Άρη εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος για την παραχώρησή του. #stoiximan_slgr #arisfc #LuisPalma #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ο Λούις Πάλμα ήταν καλεσμένος σε διαδικτυακή εκπομπή στην Ονδούρα κι όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο πώλησής του από τον Άρη εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος για την παραχώρησή του.

Μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Ονδούρας, βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν η επιστροφή του Λούις Πάλμα στην εθνική ομάδα όπου σε σχετική ερώτηση ο 23χρονος επιθετικός έδωσε… το μαχαίρι και το καρπούζι στον προπονητή. Όταν ρωτήθηκε δε για το ενδεχόμενο αλλαγής ομάδας εντός το καλοκαίρι, εμφανίστηκε απόλυτα βέβαιος.

«Από το 1 έως το 100, πόσο πιθανό είναι να αλλάξεις ομάδας», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου και ο Λούις Πάλμα απάντησε με χαμόγελο… «Χίλια», δείχνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη βεβαιότητά του. Στη δε ερώτηση για τα Πρωταθλήματα που του αρέσουν, μάλλον έβαλε μέσα αυτά στα οποία συμμετέχουν οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρουν ή τουλάχιστον έτσι μπορεί να ερμηνευτεί το ότι συμπεριέλαβε το Βέλγιο (σ. σ. έχει ενδιαφέρον από Άντερλεχτ, Γκεντ) και Σκοτία (σ. σ. Ρέιντζερς). «Μου αρέσουν αυτά στο Βέλγιο, την Ισπανία, την Αγγλία, τη Σκοτία και την Ολλανδία», απάντησε.

Στο μεταξύ, οι αντιφάσεις των media στη Σκοτία συνεχίζονται καθώς, πλέον, εντάσσουν τον Λούις Πάλμα στη μεταγραφική λίστα της Ρέιντζερς κι ενώ πριν από μια εβδομάδα τον είχαν «διαγράψει» από αυτή.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button