Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φουλάρει για Εμβιλά ο Ολυμπιακός

Άλλη μία κίνηση με στόχο την ενίσχυση της «ερυθρόλευκης» μεσαίας γραμμής ετοιμάζουν οι Μοντέστο-Μαρτίνς.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πέπε στον Ολυμπιακό, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», στους Πειραιώτες έχει προταθεί ο Γιαν Εμβιλά και ο Φρανσουά Μοντέστο έχει ιδιαίτερα θερμή άποψη για εκείνον.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Γάλλου χαφ στον Πέδρο Μαρτίνς, υποστηρίζοντας πως η μεσαία γραμμή της ομάδας την επόμενη σεζόν θα είναι πιο δυνατή σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι Πειραιώτες, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχουν ξεκινήσει τις επαφές με την Σεντ Ετιέν στο περιθώριο των διαπραγματεύσεων για τον Μιγκέλ Τράουκο.

Οι «στεφανουά» δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν τον 30χρονο άσο, αλλά το κασέ του που φτάνει το 1,8 εκατ. ευρώ αποτελεί πρόβλημα.

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν κίνηση για τον δανεισμό του και στη συνέχεια να προχωρήσουν για την αγορά του, μέσω κάποιας οψιόν που θα έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σύντομα να έχουν εξελίξεις και σε αυτό το «μέτωπο», την ώρα που συνεχίζονται οι επαφές και η έρευνα για εξτρέμ, αριστερό μπακ και άλλους υποψήφιους στόχους.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button