ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το wonderkid του ΠΑΟΚ, η γκολάρα με τον Καραΐσκάκη και το ενδιαφέρον της Λαμίας!(pics+vids)

Ένα από τα πιο hot ονόματα του ΠΑΟΚ, ο Ζήσης Χατζηστραβός όπως όλα δείχνουν θα δοθεί δανεικός στον ΠΑΣ Λαμία και το LamiaSports σας παρουσιάζει τον ποδοσφαιριστή.

Ενδιαφέρον και μάλιστα προχωρημένο φαίνεται πως υπάρχει από τον ΠΑΣ Λαμία για τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, Ζήση Χατζηστραβό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ακαδημίας του «Δικεφάλου» και αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις του με τον Καραΐσκάκη Άρτας στη SuperLeague 2… πρόκειται για ένα πραγματικό wonderkid!

Το LamiaSports τώρα, θα σας παρουσιάσει τον Χατζηστραβό, ο οποίος κακά τα ψέματα δεν διαθέτει μεγάλη ποδοσφαιρική εμπειρία!

ΖΗΣΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΒΟΣ

Ο Ζήσης Χατζηστραβός, είναι γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου του 1999, είναι 20 ετών, έχει ύψος 1,68μ. είναι από τις Σέρρες και η φυσική του θέση είναι αυτή του μεσοεπιθετικού.

Μπορεί η φυσική του θέση να είναι αυτή πίσω απο τον επιθετικό, παρόλο αυτά ο 20χρονος δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής, μπορεί να παίξει με μεγάλη ευκολία και στα άκρα της επίθεσης και του κέντρου.

Ο Χατζηστραβός έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, όπου φόρεσε τη φανέλα της ομάδας Κ19 σε 66 αγώνες έχονας 17 γκολ ενώ στα περισσότερα ματς αποτέλεσε και αρχηγό της ομάδας!

Εκτός από τους αγώνες πρωταθλήματος, ο παίκτης του «Δικεφάλου» έχει αγωνιστεί και στο Κύπελλο UEFA K19, μετρώντας 8 αγώνες και 1 γκολ.

Τη σεζόν 2019-2020 ο Χατζηστραβός αγωνίστηκε ως δανεικός στον Καραϊσκάκη Άρτας, όπου είχε προπονητή τον τωρινό κόουτς του ΠΑΣ Λαμία, Γιώργο Πετράκη.

Με τον Καραϊσκάκη αγωνίστηκε σε 21 αγώνες σε SuperLeague 2 και Κύπελλο μετρώντας 9 γκολ και 2 ασίστ!

Μάλιστα, ένα από τα γκολ που πέτυχε κόντρα στον Απόλλων είναι ένα από τα καλύτερα της σεζόν… και όχι μόνο!

Δείτε το:

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του ποδοσφαιριστή:

Διαβάστε επίσης

Back to top button