Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έκανε το “μπαμ” με Ακασού ο Ολυμπιακός Λαμίας!(pics+vid)

Τα "ερυθρόλευκα" του Ολυμπιακού Λαμίας θα φορά πλέον ο Ζαν Μπατίστ Ακασού!

Το μπαμ… του καλοκαιριού στην ΕΠΣ Φθιώτιδας… μόλις ολοκληρώθηκε!

Την μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού πραγματοποίησε η ομάδα του Ολυμπιακού Λαμίας!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaSports, παίκτης των «ερυθρόλευκων» είναι ο αμυντικός μέσος Ζαν Μπατίστ Ακασού.

Ο Ιβοριανός ανασταλτικός χαφ, ο οποίος γνωρίζει καλά την περιοχή μας, καθώς έχει φορέσει στο πρόσφατο παρελθόν τη φανέλα του ΑΟ Στυλίδας στη Γ΄Εθνική, τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και πλέον θα φορά τα «ερυθρόλευκα» και θα αγωνίζεται στην Α΄Φθιώτιδας!

Το who is who του Ακασού:

Ο Ζαν Μπατίστ Ακασού έχει γεννηθεί στο Songon  της Ακτής Ελεφαντοστού, είναι 34 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ.

Έχει αγωνιστεί τόσο στο πρωτάθλημα της χώρας, όσο και σε δυο ομάδες της Ταϊλάνδης.

Το 2010 έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα της ουγγρικής Honved ενώ αγωνίστηκε και στην Pesci MFC. Με την Honved έπαιξε τα περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του με ομάδα, καθώς έφτασε τα 49 έχοντας και 2 γκολ ενώ με την Pesci εμφανίστηκε σε 24 αγώνες του ουγγρικού πρωταθλήματος!

Τρία χρόνια αργότερα η Νίκη Βόλου τον φέρνει στην Ελλάδα από βρίσκεται έως και σήμερα. Με τους Βολιώτες αγωνίστηκε σε 33 αγώνες έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Όταν έφυγε από τη Θεσσαλία φόρεσε τη φανέλα του Απόλλων 1926 (18 εμφανίσεις-1γκολ-1ασιστ), της Αναγέννησης Καρδίτσας (22 συμμετοχές – 1 ασίστ), της Δόξας Δράμας, του ΓΣ Αλμυρός, του Τσικλιτήρα, του Ερμή Ζωνιανών, της Νίκη Τραγανού του ΑΟ Στυλίδας και του Κεραυνού Περνής!

Διαβάστε επίσης

Back to top button