ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Διπρόσωπη η Λαμία… κόντρα στην ΑΕΛ!

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε την ΑΕΛ σε φιλική αναμέτρηση στο ΔΑΚ Λαμίας.

Δυο πρόσωπα παρουσίασε ο ΠΑΣ Λαμία στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ.

Βρήκε δίχτυα ο Ρόμανιτς αλλά η Λαμία στο δευτερο ημιχρονο έβγαλε κουραση, έκανε λάθη και τα λάθη έφεραν το τελικό 1-1.

Το ματς:

Ικανοποιητική εικόνα παρουσίασε στο 4ο φιλικό της καλοκαιρινής της προετοιμασίας και πρόβα τζενεράλε με την ΑΕΛ η ομάδα της Λαμίας, με τους κυανόλευκους του Γιώργου Πετράκη να προηγούνται στο σκορ όμως η ανανεωμένη και αξιόμαχη ΑΕΛ έφερε το ματς στα ίσια χάνοντας ευκαιρίες να κάνουν την ανατροπή.

Μόλις 15 ποδοσφαιριστές χρησιμοποίεισαι στο σημερινό φιλικό ο Γιώργος Πετράκης ο αφού αύριο ακολουθεί ακόμη ένα, το τελευταίο, με αντίπαλο τον Ιωνικό!

Με μία αλλαγή η Λαμία σε σχέση με το τελευταίο της φιλικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, αφού ο Κωστίκας πήρε τη φανέλα του Βασιλόγιαννη.

Το πρώτο σου του αγώνα ήταν για την ΑΕΛ με τον Μπέρτο να δοκιμάζει το πόδι του αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 12′ κλέψιμο του Τρούγιτς, από τον Σκόνδρα, πάτησε περιοχή ο παίκτης της ΑΕΛ, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε πλάγια άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Επασί.

Οι κυανόλευκοι ανέβασαν ρυθμό και στο 14′ έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν ο Καραμάνος έκλεψε τη μπάλα από τον Μιχαήλ, έφυγε στην κόντρα και τετ α τετ με τον Νάγκι, σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ έπεσε και έδιωξε…

Η Λαμία συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει το γκολ και στο 38′ έχασαν ακόμη μια καλή στιγμή με τη Μπεχαράνο να βγάζει μαγική μπαλιά στον Ρόμανιτς, ο οποίος κοντρόλαρε την μπάλα, έκανε το σουτ αλλά ο Νάγκι τον κέρδισε!

Η Λαμία έβγαλε αντίδραση χάνοντας και αυτή με τη σειρά της μια καλή στιγμή στο 41′ με τον Τόρζε μέσα στην περιοχή της Λαμίας να σηκώνει την μπάλα, έκανε ένα σουτ αλλά η κατάληξη ήταν άουτ.

Οι κυανόλευκοι μπήκαν με κεκτημένη ταχύτητα και στην επανάληψη βρίσκοντας το γκολ.

Στο 51′ ο Ρόμανιτς δέχθηκε την μπαλιά από τον Μπεχαράνο, έκανε το κοντρόλ με τον ώμο και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νάγκι για το 1-0!

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν αντίδραση στο 62′ με τον Μιχαήλ να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τόρζε φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια!

Η ΑΕΛ αν και άλλαξε την ομάδα της στο σύνολό της στο 70′ αυξησε την πίεση της και λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή με τον νεαρό Ζαχαράκη να φεύγει μόνος του από μπαλιά του Πινακά, έκανε και το σουτ με τη μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Επασί…

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, οι κυανόλευκοι έριξαν ταχύτητα με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ για τις δυό ομάδες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σαραμαντάς, Βύντρα, Νιάσε, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Κωστίκας, Ρόμανιτς, Βιγιάλμπα, Καραμάνος

Αναπληρωματικός: Κατσίκας, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης, Τρούμπουλος, Βλαχομήτρος, Τσούκαλος, Ζιούλης, Μπιανκόνι, Καραγιάνης,

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος, Φίλιπ, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Αλί, Σετσέροβιτς, Τόρζε, Μιλοσαβλιεβιτς, Τρούγιτς, Ντουρμισάι

Αναπληρωματικός: Μπάγιτς, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Μούζεκ, Χαλάτσης, Δακτυλας, Γλυνός, Πλατέλλας, Ζαχαράκης, Πινάκας

Διαβάστε επίσης

Back to top button