ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σαραμαντάς: «Καλά οργανωμένη ομάδα η Λαμία!»

Για τη νέα του ομάδα τον ΠΑΣ Λαμία, αλλά και για τον Πανιώνιο και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα της Νέας Σμύρνης, μίλησε ο αριστερός μπακ, Γιώργος Σαραμαντάς.

Ο Γιώργος Σαραμαντάς, μιλώντας στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό «Μetropolis» αναφέρθηκε στη νέα σελίδα της καριέρας του και στον ΠΑΣ Λαμία, σημειώνοντας πως η ομάδα είναι ένα από τα πιο οργανωμένα σωματεία στην SuperLeague 1, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Πανιώνιο που πέρασε τα τελευταία χρόνια της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παρουσία κόσμου: «Είναι απαραίτητος δίπλα μας ο κόσμος. Έχω παίξει χωρίς κόσμο τώρα στον κορωνοϊό και είναι σαν φαγητό χωρίς αλάτι. Αν δεν έχει τον κόσμο και τον παλμό μέσα στο γήπεδο είναι ανούσιο. Πρέπει να επιστρέψει ο κόσμος αρχικά σε ένα μικρό ποσοστό και όσο περνάει ο καιρός να μεγαλώνει. Είναι καταθλιπτική εικόνα να βλέπεις ματς χωρίς οπαδούς».

Για τη συμφωνία με τη Λαμία: «Αλλάξαμε σελίδα και πήγαμε στη Λαμία. Είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Προχωράμε για να αρχίσει το πρωτάθλημα και να είναι με το δεξί. Όπου υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, είναι δύσκολα. Ελπίζω να βρει το δρόμο του ο Πανιώνιος αλλά θα πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις. Έκανα μια επιλογή που είναι αρκετά καλή και θα δω τους καρπούς της στο τέλος».

Για το Χατζισαφί: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ολοκληρωμένος. Θα αναπληρώσει το κενό του Κόρχουτ με ένα καλό παίκτη. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και καλός επαγγελματίας. Είναι επιθετικογενής και έχει και καλά χτυπήματα και δυνατά πόδια. Στο στυλ του παιχνιδιού θα του ταιριάξει. Γνωρίζω ότι είναι καλός και στις δύο θέσεις. Έχει παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα και είναι σημαντικό. Έχει το ολοκληρωμένο πακέτο και παραστάσεις για να σταθεί στην ομάδα».

Για τον Ηρακλή: «Με χαροποιούν οι εξελίξεις καθώς ο Ηρακλής είναι μια από τις ιστορικές ομάδες της Ελλάδας και με σωστές κινήσεις να επιστρέψει. Ελπίζω να βρει το δρόμο του. Είναι άσχημο και κουραστικό για αυτές τις ομάδες. Το θέμα είναι να βρεθεί ένας άνθρωπος με ένα οικονομικό προγραμματισμό που θα φέρει την ομάδα εκεί που θα πρέπει να είναι».

Πηγή: Metropolis 95,5

Διαβάστε επίσης

Back to top button