ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αποχαιρέτησε οπαδούς και συμπαίκτες στην Βέντσπιλς ο Γκούγκα!

Αν και έμεινε για λίγο χρονικό διάστημα στην ομάδα της Βέντσπιλς, ο Γκούγκα φάνηκε πως δέθηκε τόσο με τον σύλλογο όσο και με τους οπαδούς του!

Με έναν μικρό αποχαιρετιστήριο λόγο, ο Γκούγκα Παλαβαντισβίλι αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του την Βέντσπιλς, τους συμπαίκτες του αλλά και τους οπαδούς της ομάδας!

Αν και έκατσε μόλις έναν χρόνο, ο Γεωργιανός χαφ φάνηκε πως δέθηκε με τον σύλλογο και θέλησε μέσω μερικών λέξεων να αποχαιρετήσει την ομάδα!

«Θέλω να πω ότι έφυγα από τη Ventspils, και αυτή η απόφαση ήρθε εξαιρετικά δύσκολη για μένα. Πιθανώς μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις στη ζωή», αναφέρει χαρακτηριστηκά για να συνεχίσει και να ευχαριστήσει τόσο τον πρόεδρο της ομάδας με τον οποίο και είχε εξαιρετική σχέση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ιστοσελίδας από τη Λετονία, ο Γκούγκα αποχώρησε από την ομάδα όχι για οικονομικούς λόγους αλλά για άλλους προσωπικούς τους οποίους και δεν αποκάλυψε!

Πλέον, αναμένουμε τις ανακοινώσεις για να ντυθεί στα «κυανόλευκα» ελπίζοντας πως θα καταφέρει να γίνει σημαντικός για την ομάδα… και αγαπητός στην κερκίδα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button