Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ένας πρώην «κυανόλευκος» σχολιάζει τη μεταγραφή Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ!

Ο πρώην τερμοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Μπόγιαν Σαράνοφ, μίλησε στο Metropolis και τον Χάρη Δημαρά, σχολιάζοντας τη νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ, τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής (6/9) στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ένας γνώριμος του Σέρβου φορ από την κοινή τους θητεία στην Παρτιζάν σκιαγράφησε το προφίλ του. Ο λόγος για τον πρώην γκολκίπερ της Λαμίας και νυν της Fatih Karagumruk, Μπόγιαν Σαράνοφ, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Action Zone.

Όσα είπε στον Χάρη Δημαρά:

«Δεν με εκπλήσσει που ο Αντρίγια πάει στον ΠΑΟΚ. Για κάποιους μπορεί να μοιάζει με ένα βήμα πίσω για τον ίδιο σε ό,τι αφορά την καριέρα του, χωρίς φυσικά να υπονοώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μικρή ομάδα, το αντίθετο. Πάντως, είναι ευκαιρία για τον Αντρίγια να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ήμασταν έξι μήνες μαζί στην Παρτιζάν. Ωστόσο, δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την σερβική ομάδα. 

Ήταν από τους καλύτερους παίκτες τότε στον κόσμο. Είναι ήσυχος χαρακτήρας και πιστεύω ο ΠΑΟΚ πέτυχε διάνα με την απόκτησή του. Ήταν ο μικρότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα, όπως και ο μικρότερος αρχηγός στην Παρτιζάν. Έχει δυνατό χαρακτήρα. Ξέρετε κανέναν Σέρβο που δεν έχει προσαρμοστεί εύκολα στην Ελλάδα; 

Είναι πολύ καλός συνδυασμός Ζίβκοβιτς και ΠΑΟΚ. Είμαστε αδελφές χώρες. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία. Ξέρετε κάποιον Σέρβο να απέτυχε; Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο κλαμπ, ο Αντρίγια έχει μάθει στην πίεση και πιστεύω θα τα καταφέρει στον Δικέφαλο». 

Για τη θέση στην οποία πιστεύει ότι του ταιριάζει περισσότερο:

«Όσο τον θυμάμαι, είναι πολύ γρήγορος παίκτης και με την μπάλα στα πόδια, έχει πολύ καλή ντρίπλα, παίζει και τις δυο πτέρυγες της επίθεσης. Ως τερματοφύλακας μισώ τους εξτρέμ που παίζουν με ανάποδο πόδι! Διότι μπορούν να συγκλίνουν στην περιοχή και να σουτάρουν και να σου δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα. Οπότε θα τον έβαζα δεξί εξτρέμ για να παίζει με το ανάποδο πόδι».

Διαβάστε επίσης

Back to top button