Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μέγα κάζο για την Μπάγερν Μονάχου

Σε αγωνιστική κρίση η πρωταθλήτρια Γερμανίας είδε τη Γκλάντμπαχ να θριαμβεύει με 3-0 μέσα στην «Allianz Arena».

Η Ντόρτμουντ νίκησε 4-3 την Άουγκσμπουργκ σε φοβερό ματς με τον Αλκάθερ να πετυχαίνει χατ τρικ σε 34 λεπτά και να σκοράρει στο 90’+6′.

ΓΗΠΕΔΟ: ALLIANZ ARENA

Η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι καλά και αποδείχθηκε περίτρανα το Σάββατο το βράδυ στην “Allianz Arena”, εκεί όπου η Γκλάντμπαχ θριάμβευσε, επικρατώντας κατά κράτος με 3-0, της πρωταθλήτριας Γερμανίας.

Για πρώτη φορά από τη σεζόν 2014-2015, επί Γκουαρντιόλα, η Μπάγερν συμπληρώνει τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, και πέφτει στην πέμπτη θέση, με τη Γκλάντμπαχ να φεύγει νικήτρια από το Μόναχο, μετά τον Μάρτιο του 2015.

Στις δυο πρώτες τελικές της στο ματς, η Γκλάντμπαχ ευτύχησε να σκοράρει ισάριθμες φορές. Στο 10ο λεπτό ο Χόφμαν έδωσε στον Πλέα και ο Γάλλος από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έδωσε φάλτσα στην μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι της Μπάγερν, δέχτηκαν και δεύτερο γκολ.

Ο Τιάγκο έχασε τη μπάλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Χόφμαν έδωσε στον Στιντλ, ο αρχηγός της Γκλάντμπαχ πέρασε σαν σταματημένο τον Χούμελς και εκτέλεσε τον Νόιερ για το 0-2.

Από εκείνο το σημείο, η Μπάγερν αύξησε την πίεση της, είχε τέσσερις τελικές, με πιο σημαντικές αυτές του Χούμελς στο 33′, πάνω από τα δοκάρια, και του Λεβαντόφσκι στο 36′, με τον Πολωνό να στέλνει την μπάλα πάνω στον Ζόμερ.

Στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, το σκηνικό δεν διέφερε σε τίποτα από αυτό του πρώτου ημιχρόνου, με την Μπάγερν Μονάχου να μην έχει ουσία στο παιχνίδι της και την Γκλάντμπαχ να κρατάει με άνεση το προβάδισμα. Στο 63′ ο Χάμες δεν έπιασε το γυριστό όπως θα ήθελε, η μπάλα πάνω από το δοκάρι και στο 65′ Λεβαντόφσκι και Κίμιχ δεν πρόλαβαν την μπάλα σε σέντρα του Γκνάμπρι.

Στο 67′ ο Λεβαντόφσκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, σωστά, αφού ο Πολωνός ήταν σε θέση οφσάιντ. Το παιχνίδι κυλούσε στο ίδιο τέμπο, με τη Μπάγερν να έχει ποσοστό κατοχής κοντά στο 70% αλλά να αδυνατεί να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες και τελικά στο 88′ δέχτηκε και τρίτο γκολ με τον Χέρμαν να κάνει το 0-3, με τη χρήση και του VAR, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο της Γκλάντμπαχ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Κίμιχ, Σούλε, Χούμελς, Αλάμπα (55′ Σάντσες), Γκορέτσκα, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ρόμπεν (46′ Ριμπερί), Μίλερ (46′ Γκναμπρί), Χάμες, Λεβαντόφσκι

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Λανγκ, Γκίντερ, Ελβέντι, Βεντ, Χόφμαν, Κράμερ, Νόιχαους (74′ Χέρμαν), Αζάρ (83′ Τραορέ), Στιντλ (66′ Ζακαρία), Πλέα

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button