ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Τελειώνει με τις ανανεώσεις και αρχίζει τις μεταγραφές!

Ήρεμα «κύλισε» η εβδομάδα για τον ΠΑΣ Λαμία, παρά την αίσθηση που υπήρχε πως θα «κλείσει» μία ακόμη τουλάχιστον υπόθεση ανανέωσης.

Ήρεμα «κύλισε» η εβδομάδα για τον ΠΑΣ Λαμία, παρά την αίσθηση που υπήρχε πως θα «κλείσει» μία ακόμη τουλάχιστον υπόθεση ανανέωσης.

Βέβαια χρόνος υπάρχει ακόμη αρκετός και η διοίκηση της ομάδας έχει καταθέσει τις προτάσεις της σε όλους όσους θα ήθελε να κρατήσει και τη νέα σεζόν. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που δεν πηγαίνουν και τόσο καλά…

Για παράδειγμα, αυτή του Έλμαρ Μπιάρνασον, όπου όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από Αθήνα, ακόμη δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό έτσι ώστε να ανανεώσει ο Ισλανδός. Παρόλο αυτά οι συζητήσεις και οι επαφές από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ συνεχίζονται και δεν αποκλείεται την ερχόμενη εβδομάδα να κληθούν κι΄άλλοι ποδοσφαιριστές για να κουβεντιάσουν το ενδεχόμενο ανανέωσής τους με την ομάδα.

Όσο αφορά τις μεταγραφές τώρα, στη Λαμία δεν βιάζονται ιδιαίτερα. Θέλουν πρώτα να ολοκληρώσουν τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που θεωρούν σημαντικούς για το «χτίσιμο» της νέας ομάδας και έπειτα θα προχωρήσουν σε κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ. Ήδη έχουν προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές, όμως η Λαμία «τρενάρει» όλες τις υποθέσεις τους.

Η τακτική αυτή έχει μία λογική, καθώς θέλει πρώτα ο Γρηγορίου να δει ποιοι παίκτες από τους βασικούς θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά και μετά να αποφασίσει αν θα κινηθεί για μεταγραφές στις θέσεις αυτές. Ένα σημαντικό παράδειγμα είναι η περίπτωση του Ντεβίς Επασί. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας, αν βρει πρόταση που τον καλύπτει και αποφασίσει να φύγει, τότε η Λαμία θα πρέπει να κινηθεί σίγουρα για έναν βασικό τερματοφύλακα. Το ίδιο ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις παικτών, που ακόμη δεν έχουν απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που τους έχει προταθεί.

Διαβάστε επίσης

Back to top button