Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το gps στο αυτοκίνητο του Κάναντι έβγαλε λαβράκι!

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους άνδρες της Ασφάλειας Αττικής όταν έφτασαν στο σημείο που βρήκαν το κλεμμένο αυτοκίνητο του Νταμίρ Κάναντι.

Ο προπονητής του Ατρομήτου τα ξημερώματα του Σαββάτου έπεσε θύμα ληστείας όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του και τον έκλεψαν. Φεύγοντας του πήραν και το αυτοκίνητό του, το οποίο και παράτησαν σε γκαράζ.

Σύμφωνα με το peristerisports.gr στο γκαράζ που βρέθηκε το αυτοκίνητο του Κάναντι υπήρχαν κι άλλα τα οποία οι ιδιοκτήτες τους έψαχναν καιρό.

Το gps που είχε στο αυτοκίνητο του ο Κάναντι «πρόδωσε» το σημείο που το είχαν παρκάρει με σκοπό να το βγάλουν μάλλον στο εξωτερικό. Λόγω της νέας τεχνολογίας το gps δεν μπορούσε να αφαιρεθεί γι’ αυτό και οι ληστές το πήγαν στον -3 ενός γκαράζ στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να μην εντοπιστεί.

Ωστόσο, το gps λειτούργησε άψογα και η Ασφάλεια βρήκε το σημείο που ήταν το αυτοκίνητο του Αυστριακού τεχνικού.

Εκεί όμως βρέθηκαν και άλλα αυτοκίνητα που κάποιοι είχαν παρατήσει για μήνες και διαπιστώθηκε ότι είχαν επίσης κλαπεί αλλά επειδή δεν είχαν gps δεν μπορούσαν να εντοπιστούν.

Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών από τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησαν οι δράστες πάνω στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button