Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θετικός στον κορωνοϊό ο Λημνιός!

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι καλά στην υγεία, ενημερώνοντας άμεσα τον περίγυρό του!

Όσκαρ ατυχίας για τον Δημήτρη Λημνιό καθώς την ημέρα που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην Κολωνία, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Στο τελευταίο τεστ της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, εντοπίστηκε και δεύτερο θετικό κρούσμα Covid-19 και βάσει πληροφοριών αφορά τον Δημήτρη Λημνιό…

Φαίνεται πως η σημερινή ημέρα τα είχε όλα για τον Δημήτρη Λημνιό! Λίγο προτού επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη από τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, διευθετήθηκε με απόλυτη επιτυχία η υπόθεση της μεταγραφής του στην Κολωνία, όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA. Το ενδιαφέρον μετουσιώθηκε σε πρόταση και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έδωσαν τα χέρια τους προκειμένου να σφραγιστεί η συμφωνία.

Ο Λημνιός αφίχθη στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζοντας άμεσα τα πράγματά του δεδομένου πως για αύριο (8/9) ήταν προγραμματισμένη η πτήση του για την Γερμανία, θέλοντας να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του.

Σε μια απίστευτη εξέλιξη της ημέρας, όμως, ο Λημνιός ενημερώθηκε πως στο τελευταίο τεστ που υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, γεγονός που για την ώρα «παγώνει» το ταξίδι του στη Γερμανία.

Για τη μεταγραφή δεν τίθεται θέμα δεδομένου πως έχει πωληθεί στην Κολωνία, ωστόσο, όπως αντιλαμβάνεται κανείς ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί σε στάση… αναμονής, πρωτίστως για λόγους υγείας, και εκ των υστέρων για να διευθετηθούν και πρακτικά ζητήματα ασφάλειας και μετακίνησης.

Από την πρώτη στιγμή, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής κράτησε απόλυτα υπεύθυνη στάση, ενημερώνοντας άμεσα τον περίγυρό του ενώ είναι καλά στην υγεία του!

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button