Άλλα αθλήματαΒόλεϊ

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό η Χαντάβα!

Ο Παναθηναϊκός έριξε την… βόμβα του καλοκαιριού στο βόλεϊ των γυναικών, καθώς η Εύα Χαντάβα υπέγραψε το συμβόλαιο της με το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την μεταγραφή- βόμβα, καθώς η Εύα Χαντάβα υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο. Οι πράσινοι ενισχύουν την επιθετική τους γραμμή με μια παίκτρια – βαρόμετρο, η οποία έρχεται στο «τριφύλλι» για να δώσει το κάτι παραπάνω.

Ο Παναγιώτης Μαλακατές, όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, έπαιξε νευραλγικό ρόλο στην πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφικής κίνησης, καθώς ανέλαβε ο ίδιος τις διαπραγματεύσεις με την έμπειρη παίκτρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα συμβόλαια που υπογράφηκαν υπάρχει μία κοινή οψιόν,η οποία θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που έρθει μια εξωπραγματική πρόταση από την Ασια. Σε περίπτωση που γίνει αυτό ο Παναθηναϊκός δεν θα μείνει ξεκρέμαστος, μιας και η Χαντάβα στη χειρότερη θα επιστρέψει τον Ιανουάριο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα ενισχύσει τις προσπάθειες του «τριφυλλιού» τόσο στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος όσο και στα τελικά της Volley League Γυναικών.

Η έμπειρη παίκτρια μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button