ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, πρωταγωνιστής των Ιωαννίνων και απο εκεί στον Ολυμπιακό (pics+vid)

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Νικολιά, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι στο στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία και του Γιώργου Πετράκη!

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Νικολιά, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι στο στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία και του Γιώργου Πετράκη.

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο μας, υπάρχει σύμφωνα με δημοσίευμα από Αθήνα ενδιαφέρον του ΠΑΣ Λαμία και του Γιώργου Πετράκη για τον Αλέξανδρο Νικολιά, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό.

Το LamiaSports τώρα, μάζεψε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή και σας τον παρουσιάζει!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΙΑΣ

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς, είναι γεννημένος τον Ιούλιο του 1994, είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,76μ. και κατάγεται από την Εύβοια και συγκεκριμένα από την Κύμη!

Είναι δεξιοπόδαρος και μπορεί να καλύψει πάνω από μία θέσεις. Η φυσική του θέση είναι αυτή του κεντρικού μέσου, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί τόσο αριστερά όσο και δεξιά στα άκρα του άξονα.

Βέβαια, έχει παίξει και ως μεσοεπιθετικός, ως καθαρό εξτρέμ δηλαδή αλλά και ως δεκάρι!

Το ποδόσφαιρο για τον Νικολιά ξεκίνησε απο τις ακαδημίες της ΑΕΚ. Έπαιξε στην Κ20 της «κιτρινόμαυρης» ομάδας ενώ βρέθηκε και στην ανδρική ομάδα στα δύσκολα χρόνια πριν τον υποβιβασμό της Ένωσης.

Με τη φανέλα της ΑΕΚ αγωνίστηκε 1 φορά, ενώ τονη Σεπτέμβριο του 2013 έφυγε για να αγωνιστεί ως ελεύθερος στη Γλυφάδα.

Στον ΑΟ Γλυφάδας αγωνίστηκε σε 10 αγώνες με 1 γκολ, ενώ από το 2014 έως τον Ιανουάριο του 2016 φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου!

Με τους Βολιώτες έπαιξε σε 60 αγώνες της Football League έχοντας και 6 γκολ και 8 ασίστ! Οι εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό, έκαναν τον ΠΑΣ Γιάννινα να ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του και Γενάρη του 16΄γίνεται και επίσημα «παγουράς».

Στα Γιάννινα έκατσε τέσσερα ολόκληρα χρόνια, παίζοντας σε 70 αγώνες με 4 γκολ 3 ασίστ!

Τα περισσότερα παιχνίδια του, ο Νικολιάς τα έχει δώσει παίζοντας ως κεντρικός μέσος έχοντας 20 ματς, ενώ 14 έχει ως επιθετικός μέσος και δεξιός χαφ!

 Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Νικολιά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button