ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κ-17: Σε καραντίνα 2 ποδοσφαιριστές για προληπτικούς λόγους

ΠΑΣ Λαμία – Κ-17: Σε καραντίνα 2 ποδοσφαιριστές για προληπτικούς λόγους

Κρούσμα κορωνοϊου σε 16χρονο μαθητή έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης στην πόλη της Λαμίας.

Ο νεαρός ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα του A’ τοπικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στο Νέο Κρίκελο είχε συμπτώματα πυρετού και αγευσίας και μετέβη για τον σχετικό έλεγχο στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου διαγνώσθηκε προσβεβλημένος από τον νέο ιό. Τέσσερα άτομα της Κ-17 σε καραντίνα.

Μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού πήρε και ο ΠΑΣ Λαμία, με την Κ-17 της ομάδας να ενημερώνει 2 παίκτες του μετά το φροντιστήριο τους -που έπραξε το ίδιο- ότι θα πρέπει να μείνουν σε προληπτική καραντίνα λίγων ημερών διότι ήταν στο περιβάλλον του 16χρονου που αγωνίζεται στο Νέο Κρίκελλο.

Οι κυανόλευκοι δεν γνωστοποίησαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους που μπήκαν σε καραντίνα (δεν είναι υποχρεωμένοι άλλωστε βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου να το κάνουν), όμως οι πληροφορίες από το ρεπορτάζ αναφέρουν ότι υποβλήθηκαν αντίστοιχα σε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού τα οποία ήταν αρνητικά επομένως δεν υπάρχει ανησυχία.

Για λόγους «ασφαλείας», τα δύο παιδιά θα μείνουν εκτός για λίγες μέρες.

Να σημειώσουμε πως βάσει του ρεπορτάζ τα δύο παιδιά πήγαιναν στο ίδιο φροντιστήριο με τον 16χρονο για αυτό ενημερώθηκαν να κάνουν το τεστ και να μείνουν σε ολιγοήμερη καραντίνα.

πηγη – lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button