Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπαγκαλιάνης: «Έχουμε μελετήσει τη Λαμία / Πίεση από την αρχή για να τελειώνουμε» (vid)

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Μπαγκαλιάνης, μιλώντας στη Nova σχολίασε τον τρόπο που πρέπει να προσεγγίσει η ομάδα του τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Μπαγκαλιάνης, μιλώντας στη Nova σχολίασε τον τρόπο που πρέπει να προσεγγίσει η ομάδα του τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Ξεκάθαρος ήταν ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης, μιλώντας στη NOVA, για τον τρόπο που πρέπει να προσεγγίσει ο Άρης τη σημερινή (11/9) αναμέτρηση με τη Λαμία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο νεαρός στόπερ στάθηκε αρχικά στην κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης ενόψει της αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας, όπως αυτή διαμορφώθηκε μέσα από τα πέντε φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει. Όπως είπε, “παρότι στο τελευταίο φιλικό δεν ήμασταν τόσοι καλοί, γιατί βγήκε η κούραση, έχουμε δείξει καλή εικόνα ως ομάδα, έχουμε δουλέψει καλά πάνω στο πλάνο του προπονητή και είμαστε έτοιμοι για το ματς”.

Σχετικά με τον αντίπαλο και τον τρόπο που πρέπει να τον αντιμετωπίσει ο Άρης, ο Μπαγκαλιάνης είπε ότι… “έχουμε μελετήσει τη Λαμία, όμως, όπως και να είναι ο αντίπαλος, είμαστε ο Άρης, παίζουμε εντός έδρας και πρέπει να σταθούμε αναλόγως. Θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Πρέπει να ασκήσουμε μεγάλη πίεση και να πάμε να πάρουμε το παιχνίδι από την αρχή, να το τελειώσουμε εύκολα”.

Για να καταλήξει, βάζοντας στη συζήτηση και το ευρωπαϊκό ματς που ακολουθεί για τον Άρη, με την Κόλος Κοβαλίβκα, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League. Όπως τόνισε… “το παιχνίδι με τη Λαμία είναι πρόβα για το ευρωπαϊκό, που ακολουθεί, διότι εκείνο είναι κύριος στόχος για εμάς να το κερδίσουμε και να προχωρήσουμε”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button