ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Ξυπνά μνήμες» ο Διαμαντόπουλος στη Λαμία (vids)

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» όχι μόνο έχει βρεθεί ξανά σε αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη... αλλά ήταν και τότε πρεμιέρα πρωταθλήματος!

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» όχι μόνο έχει βρεθεί ξανά σε αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη… αλλά ήταν και τότε πρεμιέρα πρωταθλήματος!

Μία πρεμιέρα που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στο μυαλό τόσο των οπαδών της Λαμίας, όσο και της διοίκησης.

Ο Διαμαντόπουλος λοιπόν, έχει διευθύνει έξι συνολικά αναμετρήσεις του ΠΑΣ, με τη μία από αυτές να είναι η «βαριά» ήττα με 0-3 από τον Άρη, τη σεζόν 2018-2019 μέσα στο ΔΑΚ Λαμίας!

Όσοι δεν θυμάστε εκείνο το ματς, η Λαμία αν και δεν είχε καθόλου καλή απόδοση, είχε τις ευκαιρίες της να πετύχει γκολ με τον νεοφώτιστο τότε Άρη να μην μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα, μέχρι το 52΄όπου και έγινε το 0-1.

Τώρα, τα φαλτσοσφυρίγματα του Διαμαντόπουλου αλλά και τα συνεχόμενα φάουλ γύρω από την περιοχή της Λαμίας έδωσαν στον Άρη τη δυνατότητα απειλήσει και όχι μόνο αυτό αλλά να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα λάθη της γηπεδούχου ομάδας και να πάρει τη νίκη.

Εκτός τώρα από εκείνη την αναμέτρηση, ο Διαμαντόπουλος είχε προκαλέσει την αντίδραση των ανθρώπων της Λαμίας, στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 0-0 της 9ης αγωνιστικής για τη SuperLeague 2018-2019.

Στο 61΄της αναμέτρησης ο Μπαράλες γίνεται κάτοχος της μπάλας εντός της περιοχής, δέχεται το μαρκάρισμα από τον Τζημόπουλο, πέφτει στο χορτάρι και ο διαιτητής εκτός ότι δεν έδωσε πέναλτι, έβγαλε και κίτρινη κάρτα για «θέατρο» στον ποδοσφαιριστή της Λαμίας.

Άκρως διαφωτιστικό το βίντεο παραπάνω, όπου φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής των Ιωαννίνων βρίσκει το πόδι του Μπαράλες!

Πάμε όμως να δούμε συνολικά τα ματς και τα αποτελέσματα του ΠΑΣ Λαμία με διαιτητή τον Διαμαντόπουλο:

Σεζόν 2017-2018:

ΠΑΣ Λαμία – Πανιώνιος 1-0 (Μπλάζιτς)

ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (Πίτι, Όμο – Χαλκιαδάκης)

Σεζόν 2018-2019:

ΠΑΣ Λαμία – Άρης  0-3 (Ντιγκινί, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία)

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΣ Λαμία 0-0

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 3-0 (Γκερέρο, Φετφατζίδης, Ομάρ)

Σεζόν 2019-2020:

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 2-0 (Σουντανί, Ελ Αραμπί)

Διαβάστε επίσης

Back to top button